Tozluyaka 26. Bölüm İzle

Tozluyaka 26. Bölüm İzle
Mahalleye karşı Önder ve Kenan kendi güçlerini göstereceklerdir. Olacaklar için herkes hazırlıklıdır. Ve korkunç bir durum;Bir cinayet ortalığı karıştırır.

Tozluyaka final mi yapıyor? Tozluyaka bitiyor mu? 26. Bölümde neler oluyor? Tozluyaka oyuncu kadrosu kimlerden oluşuyor?

Fenomen gençlik dizisi Tozluyaka ekranlara veda ediyor

NTC Medya yapımcılığında bir yaz dizisi olarak hazırlanan Tozluyaka dizisinde genç öğrencilerin aralarındaki sınıf farklılıklarına karşın geliştirdikleri arkadaşlık ve umutlarını kaybetmeme mücadeleleri konu ediniliyor. Ve 26. final bölümüyle ekranlara veda ediyor.

26. Bölümde Neler Oluyor?

Gizli saklı bir şey kalmamış, herkes öğreneceklerini öğrenmiş durumdadır. Bütün kirli çamaşırların ortaya dökülmesi Çağrı için çok büyük bir handikaptır. Annesini affetmeyi düşünmeyen Çağrı’yı sonuna kadar destekleyen en yakın arkadaşı Zeyno’dur.

Kenan sonuna kadar yaptıklarına inkar etse de kimseyi kendine inandıramaz. Devamlı gerilemektedir ve bu kötü durum O’nun içindeki kötülükleri ortaya çıkarma fırsatı sunar. Artık herkese karşı savaş halindedir ve durmaya da niyeti yoktur.

Berk yalnızlık girdabına düşmüştür. Ali ile olan kavgada Berk yalnızlığının daha fazla farkına varır. Ve başkalarına zarar verdiğinin farkına varır. Ve beklenen sona doğru gidişat başlamıştır.

Nesrin’n saf değiştirmesi karşısında daha da öfkelenir Kenan. Mahalleye karşı Önder ve Kenan kendi güçlerini göstereceklerdir. Olacaklar için herkes hazırlklıdır.

Ve korkunç bir durum.Bir cinayet ortalığı karıştırır. Katil kimdir acaba? Cinayete kurban giden kim?

26. bölümüyle Tozluyaka 25 Aralık akşamı saat  20.00 de Fox TV ‘de.

 

Tozluyaka Oyuncu Kadrosu

Kenan Yağızoğlu(Emre Kınay),

Derya Öztürk(Dolunay Soysert),

Önder Koçak(Tayanç Ayaydın),

Ali Öztürk(Kaan Mirac Sezen),

Cemre Yılmaz(Ecem Çalhan),

Berk Yağızoğlu(Ulvi Kahyaoğlu),

Zeyno Sarı(Serra Pirinç),

Hazal Küçük(Çağla Şimşek),

Arap (Sinan) Narinses(Can Bartu Arslan),

Vefa Akın(Durukan Çelikkaya),

Kader Sarı(Nur Yazar),

Çağrı Koçak(Ahmet Haktan Zavlak),

Ege Şimşek(Özgür Daniel Foster),

25-12-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar