Verda dizisi hangi kanalda, ne zaman başlayacak?

Verda dizisi hangi kanalda, ne zaman başlayacak?
Atv ekranlarında başlaması beklenen Verda dizisinin yeni kanal aradığı öğrenildi. Verda dizisi hangi kanalda, ne zaman başlayacak?

Sezonun en çok izlenen televizyon kanallarından biri olan atv’de yayınlanması beklenen Verda dizisi krizi gündeme bomba gibi düştü. Sezonun en çok izlenen dizilerine ev sahipliği yapan atv’de yayınlanması beklenen Verda dizisinin ile atv arasında sözleşme krizi çıktığı, dizinin yeni kanal arayışına geçtiği öğrenildi.

Verda hangi kanalda yayınlanacak?

Yapımını Pastel Film’in üstlendiği Verda dizisinin atv’de yayınlanmasına kesin gözüyle bakılıyordu. Ancak kulislerde dolaşan son bilgilere göre kanal ile yapım şirketi arasında yaşanan sözleşme krizi nedeniyle Pastel Film’in yeni kanal arayışına geçtiği öğrenildi.

Öte yandan, çekimleri geçen hafta başlayan Verda dizisinin ilk iki bölümü de tamamlandı. Dizinin yılbaşından sonra Show TV veya Fox TV ekranlarında yayınlanması bekleniyor.

Verda dizisinde hangi oyuncular yer alıyor?

Yönetmenliğini, Deniz Yıldızı, Yer Gök Aşk, Kalbimdeki Deniz ve Asla Vazgeçmem gibi bir çok başarılı dizinin yönetmen koltuğunda yer alan Aysun Akyüz’ün üstlendiği Verda dizisi iddialı kadrosuyla dikkat çekiyor.

Verda dizisinde Kutsi, Kerem karakterine, Gonca Sarıyıldız, Funda karakterine, Mine Tugay, Niran Karakterine, Hale Soygazi, Sevim karakterine, Aydan Burhan, Sevda karakterine hayat verecek. Aynı zamanda dizide Ahmet Kaynak, Barış Yalçın, Ayşegül Günay, Ayşe Tunaboylu, Şerife Sezer, Ülkü Hilal Çiftçi, Kubilay Penbeklioğlu, Kadir Polatçı ve Berke Hürcan gibi oyuncularda yer alacak.

İlk iki bölümün çekimleri tamamlanan dizinin en geç 2019 yılının Ocak ayında ekranlara gelmesi bekleniyor.

14-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar