Diriliş Ertuğrul 128. Bölüm Fragmanı

Diriliş Ertuğrul 128. Bölüm Fragmanı
Diriliş Ertuğrul 128. bölüm fragmanı dün yayınlanan 127. bölümünün ardından yayınlandı. 19 Aralık Çarşamba Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? Diriliş Ertuğrul 128. bölüm fragmanı.

Diriliş Ertuğrul 128. bölüm fragmanı 12 Aralık Çarşamba akşamı TRT ekranlarında yayınlanan 127. bölümün ardından gösterime girdi. Birçok gelişmeye ev sahipliği eden yeni bölümün ardından seyirci Diriliş Ertuğrul’un yeni bölümünde neler olacağını merak ediyordu. İşte herkesin merakla beklediği Diriliş Ertuğrul 128. bölüm fragmanı;

Diriliş Ertuğrul 128. yeni bölüm fragmanı

Diriliş Ertuğrul tüm reyting gruplarında zirvede!

Türk televizyon tarihine damga vuran, TRT1’in uzun soluklu dizileri arasında yer alan, senaryosu Mehmet Bozdağ tarafından kaleme alınan Diriliş Ertuğrul dizisi dün ekrana gelen 127. bölümüyle Total, AB ve ABC1 kategorilerinde en yakın rakibini ikiye katlayarak günü zirvede tamamlayan yapım oldu.

Dizi Total grubunda en yakın rakibi Sen Anlat Karadeniz’e 3.44 izlenme oranı fark, AB grubunda en yakın rakibi Fatih Portakal ile Fox Ana Haber’e 8,94 izlenme oranı fark, ABC1 grubunda ise en yakın rakibi 9,95 izlenme oranı fark atarak günü tüm kategorilerde birinci bitiren yapım oldu.

Aynı zamanda dizi son bölümüyle reytinglerde yakaladığı başarıyı sosyal medya üzerinde de yakaladı. #ZaferBismillah etiketiyle ekranlara gelen yeni bölüm kısa sürede 120 binin üzerinde ileti alarak, Türkiye gündeminde uzunca süre birinci sırada yer alırken, Global’de bir süre birinci sırada kalmayı başardı.

Senaryosu Mehmet Bozdağ tarafından kaleme alınan, Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, İlker Aksum, Hande Soral, Cengiz Coşkun, Didem Balçın, Nurettin Sönmez, Ayberk Pekcan, Kayra Şenocak, Arif Diren, Burçin Abdullah, Orçun İynemli, Emre Üçtepe, Kerem Bekişoğlu ve Ali Buhara Mete gibi başarılı oyuncuları kadrosunda barındıran TRT1 ekranlarında yayınlanan dizi sadece Türkiye'de değil dünyada da en çok konuşulan yapımlardan biri olmayı başarmış durumda.

85'in üzerinde ülkede gösterimde olan dizi yayınlandığı bir çok ülkede 25 lisana çevrilerek izlenme rekorları kırıyor.

13-12-2018
Yazar Hakkında
Oğuzhan Temel

Oğuzhan Temel

Ben Oğuzhan Temel, 10 Kasım 1993 tarihinde Kocaeli/Gebze'de doğdum. 2010 yılından bu yana canlitv.com'da görev alıyorum. 2018 yılından itibar .. devamı.. mail
Yorumlar