Ünlü Oyuncudan Sert İfade: Mezarına Toprak Atmam!

Ünlü Oyuncudan Sert İfade: Mezarına Toprak Atmam!
Ünlü oyuncular Sermiyan Midyat ve Sevcan yaşar arasındaki kavga dinmiyor. Sevcan Yaşar Sermiyan Midyat’la barışın diyen takipçisinin mesajına sert karşılık verdi.

Ünlü isimler Sermiyan Midyat ve Sevcan Yaşar arasında yaşananlar zaman zaman gündemde yer alıyor ve ikili açıklamalarla var olan durumu anlatmaya çalışıyor. İşte bu durumlardan biri geçtiğimiz günlerde tekrar yaşandı. Mahkemelik olan iki eski sevgili arasında henüz karar verilmedi ancak taraflar birbirlerini darp ve şiddet kullanmakla suçluyorlar. Sevcan Yaşar Sermiyan Midyat’ın kendisini darp ettiğini iddia ederek mahkemeye başvurmuştu. Aynı şekilde Sermiyan Midyat da Sevcan Yaşar aleyhinde dava açmıştı. İkili arasında zaman zaman sert rüzgarlar esiyor ve taraflar kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmiyorlar. Sevcan yaşar ve Sermiyan Midyat’ın sosyal medyadan takipçileri geçtiğimiz günlerde taraflara mesaj yazarak barışmalarını istedi. Sevcan Yaşar’ın bir takipçisi “Sermiyan Midyat’la barışın lütfen. Birlikte çok güzelsiniz” şeklinde bir mesaj yazdı. Bu mesaj güzel oyuncuyu çileden çıkarmaya yetti.

Mezarına Toprak Atmam!

Bir takipçisinin “Sermiyan Midyat’la barışın lütfen. Birlikte çok güzelsiniz” şeklindeki mesajına sinirlenen Sevcan yaşar adeta çileden çıktı. Güzel oyuncu Sevcan Yaşar takipçisinden gelen bu mesaj üzerine sert sözlerle Sermiyan Midyat’la barışmayacağını ifade etti. İddiaya göre Sevcan Yaşar Sermiyan Midyat için “onun mezarına toprak atmam” ifadelerini kullandı. Halen mahkemede olan ikilinin durumlarının mahkeme kararına bağlı olduğu ve barışmayacakları iddia ediliyor.

Mesleğimi Bırakırım!

Sevcan Yaşar’ı darp ettiği iddia edilen Sermiyan Midyat ise geçtiğimiz günlerde Cihangir’de görüntülendi. Muhabirlerin sorusunu yanıtlayan Midyat darp olayını kabul etmeyerek ispatlasınlar mesleği bırakırım ifadelerini kullandı. Sermiyan Midyat kendisi için kadın düşmanı algısı olduğu yönündeki iddialara “Yok hiç öyle bir algı yok. Ben Hükümet Kadın’ı yapmışım, başka kadın filmleri yapan çok az sinemacı var benim gibi. Bir kere benim annem çocuk gelin, 14 yaşında evlendirilmiş bir kadın. Çocuk gelinlerin hikayesini yazdım Hükümet Kadın Filminde. İşte o tünel kazan kadınların hikayesi. Benim kadınlarla hiçbir problemim yok. 45 yaşına basıyorum bir tane kadına şiddet uyguladığım görüntü göstersinler ben mesleği bırakırım” ifadelerini kullandı. Ayrıca ünlü oyuncu “her ikimizde aynı suçlarla yargılanıp her ikimiz de aynı cezayı aldık. Yok öyle 8 yıl falan. Kimseye kinim yok, Allah herkesin yolunu açık etsin” şeklinde konuştu.

03-12-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar