Vuslat 41. Bölüm İzle!

Vuslat 41. Bölüm İzle!
Sevdikleri uğruna Aziz, kendi canını hiçe sayabilecek midir? Sınanmışlıkların ve imkansız aşkın hikayesini anlatan Vuslat 41. Bölümde kafa karışkılıkları artıyor!

TRT1'in sıradışı dizisi Vuslat 41. Bölümüyle bu akşam izleyicisiyle buluşuyor. Aşık olmalarına rağmen gururlarına yenik düşen iki sevdalının imkansız  aşklarını dile getiren Vuslat izleyicisine 41  kere maşallah dedirtti. Babasının işlediği cinayet sonrası sevdiği iki insanı  kaybetmek istemeyen Aziz, Bülent'in davetiyle yanına gider. Sevdikleri uğruna Aziz, kendi canını hiçe sayabilecek midir? Tahsin, elinde silahla kapısına dayanan Feride'den kurtulabilecek mi? Sınanmışlıkların ve imkansız aşkın hikayesini anlatan Vuslat 41. Bölümde kafa karışkılıkları artıyor. Şimdi detaylar

Vuslat 41. Bölüm İzle!

TRT1'in gizem ve entrika dizisi Vuslat tüm hızıyla izleyicisini ekrana bağlamayı sürdürüyor. Kendi dünyasında bir gurur abidesi gibi yaşaya Aziz ile kendi halinde geçim mücadelesi veren feride'nin tutkulu ama imkansız aşkı Vuslat tüm serüveniyle 41. Bölüme ulaştı.

Aziz şüphelerinden kurtulamıyor

Aziz, babasının işlediği cinayeti öğrenince içine bir vesvese düşer. Feride'yi kaybetmemek için Bülent'in davetini kabul ederek yanına gider. Bir anda sevdiği iki insanı birden kaybetmek durumunda kalan Aziz, sevdikleri uğrna kendi canını hiçe sayabilecek mi? Holdngte bunlar olurken halasının cinayet silahını eline geçiren Feride, Tahsin'in kapısınıa dayanır ancak atik davrann Tahsin, Feride'den kurtulur. Ava giden Feride avlanmış hatta cinayet üzerine kalma riskiyle baş başa kalmıştır. Derhal sığınağa koşan Tahsin kaderini elinde tutan kişiyle buluşur ve yurt dışına kaçırmasını ister. Geçmişe dayalı korkularına karşı sınavdan geçen Aziz ve Feride aşka dair bu sınanmışlıktan yüzlerini akıyla geçebilecek mi, izleyip göreceğiz. Vuslat 41. Bölümüyle 17 Şubat 2020 pazartesi akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında. Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.  

Vuslat Dizisi Konusu Nedir?

Aziz, ebeveynlerinin adeta bir devlet haline getirdiği holdingin başında adeta tek başına Tanrıcılık oynamaktadır. Feride’ye âşık olması ona kendini ve hayatı sorgulama kapısını aralar. Değişimin sancıını çeken Ancak Aziz akonumundaki biri için feda edilmesi gereken şeyler vardır. Babası, üvey annesi ve kardeşleri ile sakin bir hayat yaşayan Feride ise ortak çalıştırdıkları terzi dükkanıyla kıt kanaat geçinmektedir. Çocuklarının masraflarına yetişemeyince babasına yardım etmek için butikte çalışmaya başlar.

Bir gece Aziz’in işlediği cinayetlere şahit olan Feride polise şikâyet etmek için giderken işin içinde kardeşi Fırat’ın da olduğunu öğrenir. Bu sırada feride ile yolu kesişen Aziz, Feride’ye âşık olur. Feride ise ilgi duymasına rağmen gururu nedeniyle Aziz’i istemez. İki aşığın önce guru sınavından geçmesi gerekmektedir. Bu engeli aşsalar bile aşkın imkansızlığı ile yüzyüze kalacaklardır.

17-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar