Payitaht Abdülhamid Zekiye Sultan (Tuğçe Kumral) Kimdir?

Payitaht Abdülhamid Zekiye Sultan (Tuğçe Kumral) Kimdir?
TRT 1 ekranlarının sevilen dizisi Payitaht Abdülhamid'in kadrosuna yeni dahil olan karakter Zekiye Sultan yani Tuğçe Kumral kimdir?

TRT 1 ekranlarının ilgi ile takip edilen Payitaht Abdülhamid dizisine yeni bir karakter daha katıldı. Kadroya yeni dahil olan birisi de Zekiye Sultan karakteri oldu. Peki Payitaht Abdülhamid Zekiye Sultan karakteri gerçekte kimdir? Zekiye Sultan'ın gerçek adı nedir? Zekiye Sultan yani genç oyuncu Tuğçe Kumral hangi dizi ve filmlerde rol aldı? İşte Payitaht Abdülhamid dizisine yeni katılan Zekiye Sultan hakkında tüm merak edilenler..

Başarılı oyuncu Bülent İnal’ın başrolünde yer aldığı Payitaht Abdülhamid dizisine yeni isimler katılmaya devam ediyor. Es Film imzalı Payitaht Abdülhamid dizisine son olarak dört yeni karakter dahil oldu. Bu isimler William Hechler, Albert Goldshmit, Robert karakterleri oldu. Ve bu karakterlerin dışında birde Zekiye Sultan karakteri eklendi. Zekiye Sultan karakterine bakın hangi ünlü oyuncu canlandıracak? İşte Payitaht Abdülhamid'in yeni karakteri Zekiye Sultan yani genç ve güzel oyuncusu Tuğçe Kumral..

Payitaht Abdülhamid Zekiye Sultan (Tuğçe Kumral) Kimdir?

Tam 4 sezondur TRT 1 ekranlarının vazgeçilmezi haline gelen dizi Payitaht Abdülhamid, bu sezonda bomba gibi devam ediyor. Diziye son dahil olan Zekiye Sultan'ı daha önceden hepimiz tanıyoruz. Ekranların tanınan yüzü genç oyuncu Tuğçe Kumral oluyor. Tuğçe Kumral'ı Star TV'nin fenomen romantik komedi dizisi Erkenci Kuş'taki Deren karakteri ile aşinayız. Zekiye Sultan karakterini canlandıracak olan Tuğçe Kumral, 19 Mart 1983 tarihinde İzmir’de dünyaya gelmiştir. Küçük yaşlardan itibaren oyunculuğa büyük ilgisi olan Tuğçe Kumral hayallerinin peşinden gidip 9 Eylül Üniversitesinde Oyunculuk bölümünden mezun olmuştur. Çok severek yaptığı mesleğinde bir çok dizi ve yapımda rol almıştır. Genç ve güzel oyuncunun ilk oyunculuk deneyimi ATV ekranlarında yayınlandığı dönemde reyting rekorları kıran ve Tuğba Büyüküstün ile Cansel Elçin’in başrollerini paylaştığı Gönülçelen dizisinde yaşamıştır. 

Tuğçe Kumral’ın rol aldığı yapımlar :

2018 – Erkenci Kuş (Deren) (TV Dizisi)
2017 – Kalp Atışı (Aslı) (TV Dizisi)
2017 – Evlat Kokusu (Seher) (TV Dizisi)
2015 – Asla Vazgeçmem (Elmas) (TV Dizisi)
2014 – Yasak (Ruşen) (TV Dizisi)
2014 – Aşkın Kanunu (Nalan) (TV Dizisi)
2013 – Sürgün (Sinema Filmi)
2013 – Meddah (Suna) (Sinema Filmi)
2013 – Eski Hikaye (Zeynep) (TV Dizisi)
2013 – En Uzun Yüzyıl
2011 – Herşeye Rağmen (Zeliha) (TV Dizisi)
2009 – Bu Kalp Seni Unutur mu? (Elif) (TV Dizisi)
2003 – Gönül Çelen (Sinema Filmi)

18-02-2020
Yazar Hakkında
Yorumlar