Cem Yılmaz'dan Sonra Yunanistan'dan Oturma İzni Alan Ünlü Kim?

Cem Yılmaz'dan Sonra Yunanistan'dan Oturma İzni Alan Ünlü Kim?
Ünlü Şovmen Cem Yılmaz'ın Yunanistan'dan ev satın alması oturma izni elde ettiği etmesinin ardından başka bir ünlünün de komşudan ev satın aldığı iddia edildi. 

Son zamanlarda Türk zenginleri ve ünlüleri komşumuz Yunanistan'dan ev almaya başladı. Hemen her gün yeni bir zengin ya da ünlünün komşu Yunanistan'dan ev aldığı haberleri gazetelerde yer alırken bunun hem yatırım hem de Yunanistan'dan oturma izni alabilmek için yapıldığı iddia edildi. Özellikle Yunanistan'ın Ege Denizi'ndeki adalarından alınan evlerin fiyatlarının en az 250 bin Euro olması gerektiğini belirtilirken 250 bin Euro ve üzerinde mülk edinilmesi durumunda Yunanistan'ın mülk sahibine beş yıl süreyle oturma izni verdiği açıklandı. Geçtiğimiz günlerde Serenay Sarıkaya ile Yunanistan'da fotoğraflanan ve aşk yaşadıkları iddia edilen Cem Yılmaz'ın da Yunanistan'dan ev satın aldığı ve bunun karşılığında da beş yıl süreyle oturma izni aldığı haberleri gelmişti. Bu gelişmenin ardından başka bir ünlünün de aynı şekilde Yunanistan'dan oturma izni aldığı ortaya çıktı. İşte detaylar!

Yunanistan'dan Oturma İzni Alan Ünlü Kim?

Son günlerde haberlerde Cem Yılmaz'ın Yunanistan'dan ev satın aldığı ve beş yıl süreyle oturma izni hakkı kazandığı yazılıp çizilirken aynı şekilde başka bir ünlünün de Yunanistan'dan ev satın aldığı ortaya çıktı. Aynı ünlünün aldığı ev karşılığında Yunanistan'dan oturma izni de aldığı iddia edildi. Peki bu ünlü kimdi? Yunanistan'ın başkenti Atina'dan en az 250 bin Euro karşılığında mülk edinen ve bunun karşılığında oturma izni alan bu ünlünün aynı zamanda Cem Yılmaz'ın arkadaşı da olan başarılı oyuncu Ozan Güven olduğu iddia edildi. Oyuncunun Cem Yılmaz'dan daha önce komşu Yunanistan'ın başkenti Atina'dan ev aldığı iddia edildi. 

Oyuncu Ozan Güven'e Beş Yıl Oturma İzni!

Son günlerde Yunanistan'dan ev alma modası son hızla devam ediyor. Bu hem bir yatırım olarak düşünülüyor, hem de tatil için alınıyor bu evler. Oyuncu Ozan Güven'in de komşu Yunanistan'dan mülk edindiği ve bunun karşılığında da beş yıl süreyle oturma izni elde ettiği iddia edildi. Bilindiği gibi Yunanistan topraklarında en az 250 bin Euro değerinde mülk edinen yabancılara beş yıl süreyle oturma izni hakkı tanıyor. Ozan Güven'in de bu haktan yararlandığı iddia ediliyor. 

16-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar