Vuslat 42. Bölüm İzle!

Vuslat 42. Bölüm İzle!
TRT1'in gizemli dizisi Vuslat 42. Bölümüyle ekranlarda. Hapse düşen Tahsin gerçekleri itiraf edecek mi? Minyatürün sırrını çözmeye çalışan Aziz, holdinge geri dönecek mi?

TRT1'in gizemli ve hikmete dayalı dizisi Vuslat 42. Bölümüyle izleyicisiyle buluşuyor. Birbirlerini deli gibi tutkulu sevmelerine karşın sırf gururdan dolayı kavuşamayan iki yaralı yüreğin hikayesi olan Vuslat, fragmanda geçtiği gibi fırtınaya karşı yürüyüşünü sürdürüyor. Hapse düşen Tahsin, Abdullah'a neler anlatacak, gerçekleri itiraf edecek mi? Minyatürün sırrını çözmeye çalışan Aziz, holdinge geri dönecek mi? Hepsi ve daha fazlası 24 Şubat Pazartesi akşamı yayınlanacak Vuslat 42. Bölümde. Şimdi detaylar

Vuslat 42. Bölüm İzle!

Çaresizliğin, sınanmışlığın ve imkansız aşkın hikayesini anlatan Vuslat 42. yeni bölümüyle hayranlarını şaşırtmaya devam ediyor. TRT1'in gizem ve entrika dizisi Vuslat, kendi dünyasında bir gurur abidesi gibi yaşayan Aziz ile yaşama mücadelesi veren Feride'nin sıradışı ve sırlı aşkı nı TRT1 ekranlarında sergilemeyi sürdürüyor.  

Aziz, holdinge geri mi dönüyor?

Babası hapse atılan Aziz, Feride'ye  ulaşamamaktadır. Kerem'in daveti üzerine Holdinge uğrar.
Holdingtekiler bu ani geliş üzerine heyecanlanır. Herkesin aklında ayı soru vardır. Yoksa Aziz, holdinge geri mi dönmüştür. Bu arada Aziz'le konuşacak yüzü kalmayan Feride, atölyeye sığınır. Serpil'in atölyeye sürpriz ziyareti üzerine umutlanır Yoksa Aziz ona Serpil aracılığyla bir teklif mi gönderdi? 

Alice hipnoz seansında neler söyleyecek?

Kerem, annesini konuşturarak babası hakkındaki gerçekleri bir bir öğrenmiştir. Hemen bir pskologla anlaşır ve Alice'yi hipnoz seansına girmeye ikna eder. Maksadı babasının yerini bir nebze olsun öğrenebilmektir. Acaba Alice neler söyleyecek? Diğer taraftan  minyatürün sırrını çözmek için uğraşan Aziz, atölyede çalışan Feride'den habersizdir. Ancak her iki aşığın da sabaha karşılacakları sürprizden haberleri yoktur. Tertemiz sevdaları için Hakk'a edilen dualar kabul edilecek mi, yoksa kötü huy güzel huyu mağlup mu edecek? Bu ve diğer soruların cevabı 24 Şubat Pazartesi akşamı saat 20.00'de TRT1 ekranlarında.Canlitv olarak keyifli seyirler diliyoruz.    

Vuslat son bölümde neler yaşandı?

Babasının işlediği cinayeti öğrenen Aziz, evhamlı biri olup çıkıştır. Bülent'in davetini kabul eder çünkü Feride'yi kaybetmek istemez. Ancak bu sefer de sevdiği iki insanı birden kaybetmek riski vardır. Holdingte bunlar olurken halasının cinayet silahını eline geçiren Feride, Tahsin'i vurmak için gelir ancak bir yolunu bulan Tahsin, Feride'den kurtulur. Tahsin'i elnden kaçıran Feride cinayetin üzerine kalma tehlikesiyle yüz yüze gelir. Feride'den kurtulan Tahsin, sığınağa gelerek kaderini elinde tutan kişiyle buluşur. Ondan kendisini yurt dışına kaçırmasını ister.

24-02-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar