Vuslat dizisine 4 yeni transfer!

Vuslat dizisine 4 yeni transfer!
Birbirinden yetenekli dört oyuncunun birden transfer olduğu Vuslat dizisine katılan isimler kimler? A23 Medya’nın yapımcılığındaki dizinin konusu nedir?

TRT1’in iddialı dizilerinden ve yeni sezonu iple çeken dizisi Vuslat atağa kalktı. Birbirinden yetenekli dört oyuncunun birden transfer olduğu Vuslat dizisine katılan isimler kimler? A23 Medya’nın yapımcılığındaki dizinin konusu nedir, dedik ve sizler için araştırdık. Şimdi detaylar

Vuslat dizisine 4 yeni transfer!

Barış Yöş’ün yönetmen koltuğuna oturduğu Vuslat dizisi en heyecanlı kısımda final yapmıştı. Senaryosunu Betül Yağsağan’ın yazdığı Vuslat dizisinin yeni sezonu için geri sayım başladı.

A23 Medya’nın yapımcılığındaki Vuslat dizisinin başrollerini Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar ve Mehmet Özgür gibi usta oyuncular paylaşıyor. Eylül ayının gelmesiyle birlikte dizinin yeni sezon çekimleri hız kazanırken reytingleri zorlamak için kadrosunu genişletme kararı aldı. Kimler mi? Son dönemlerde oyunculuklarıyla dikkat çeken Onur Seyit Yaran, Yaprak Durmaz, Ergül Miray Şahin ve Büşra Yılmaz artık Vuslat dizisinin geniş kadrosuna dahil oldular.

Hangi oyuncu hangi rolde?

Onur Seyit Yaran: Gen oyuncu dizide imadan ve dolaylı yoldan anlatımdan uzak, açık sözlü, yatırım uzmanı Enes karakterini canlandıracak.

Yaprak Durmaz: Zeki ve hırslı, üniversiteden yeni mezun olmuş ve holdingte stilist olarak çalışacak olan Damla karakterini oynayacak.

Büşra Yılmaz: Genç ve takıntılı, aynı zamanda bakımlı ve güzel bir stajyere hayat verecek.

Ergül Miray Şahin: Otuz yaşında, enerjik ve atletik ve meslek icabı sert mizaçlı, gözü kara polis olan Yağmur karakterine can verecek.

 “Vuslat”ın ikinci sezon ilk tanıtımı yayınlandı

Kadrosunda Kadir Doğulu, Devrim Özkan, Ümit Kantarcılar, Mehmet Özgür, Baran Bölükbaşı, Pelin Uluksar, Gamze Süner Atay, Erdem Akakçe, Özcan Varaylı, Gözde Kaya gibi önemli isimler olmasına rağmen yine bir TRT1 dizisi olan Kalk Gidelim dizisinden 4 yeni transferin yapıldığı Vuslat’ın ikinci sezonunun tanıtımı yayınlandı.

Tanıtıma göre Vuslat

Yepyeni bölümleriyle TRT 1 ekranlarında izleyeceğimiz Vuslat dizisi 'imkansız aşk' teması üzerine kurgulanmış bir dizi. Birbirine deli gibi aşık iki genç ve bu aşk yolunda karşılaştıkları inanılmaz zorlukları işleyen Vuslat dizisini başrol oyuncusu Kadir Doğulu şöyle özetliyor. "Dizide öncelikle Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı gibi imkansız aşkların hikayelerinden ilham alındı. Oynadığım karakter ise âşık olduğu andan itibaren kendini ve hayatı sorgulamaya başlıyor. Ancak bu aşk, Aziz konumundaki biri için birçok şeyden vazgeçmesini de gerektiriyor."

Almanya'da doğan ve 15 yaşında Türkiye'ye ailesi ile birlikte dönüş yapan Aziz; otoriter, dikkatli ve karizmatik biri gençtir. Veliaht olarak aile şirketini yönetmeye hazırlana Aziz, “İyi insan” olmak için çıkılan “aşk yolculuğu”nun hakkını verebilecek midir? Diziyi ilginç kılan bir özellik ise tüm karakterlerin insana ait hallerini İbn-i Arabi'nin Satranc-ı Urefa oyunu ile anlatması. Canlitv olarak Vuslat dizisine başarılar dilerken kadroya dahil olan yeni oyunculara hoş geldin diyoruz.

05-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar