Wilma Elles Arka Sokaklar’da

Wilma Elles Arka Sokaklar’da
Kanal D ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisine bu sefer de yabancı bir oyuncu dahil oldu. Türk izleyicisinin hiç de yabancı olmadığı Willa Elles Arka Sokaklar’da yer alacak.

Tam 14 sezondur tv ekranların en uzun soluklu dizilerinden biri olarak oynamaya devam eden Arka Sokaklar her geçen gün kadrosunu güçlendiriyor. Devleşen kadrosu ve sürükleyici senaryosuyla fenomenleşen diziye son olarak Mert Öcal dahil olmuştu. Kanal D ekranlarının beğeniyle takip edilen dizisine bu sefer de yabancı bir oyuncu dahil oldu. Türk izleyicisinin hiç de yabancı olmadığı  Willa Elles Arka Sokaklar’da yer alacak. 529. bölümden itibaren Arka Sokaklar’da koştururken göreceğimiz Willa Elles kimdir, sorusunun cevabını vereceğiz. Şimdi detaylar.

Wilma Elles Arka Sokaklar’da

14 sezonluk performansıyla Türk televizyonlarının en uzun soluklu dizilerinden Arka Sokaklar bu başarısını usta oyuncularına borçlu aslında. Fenomenleşen ve bir neslin beraber büyüdüğü Arka Sokaklar, kadrosuna kattığı taze kan oyuncularla da adından söz ettirmeyi başarıyor. Dizinin zengin kadrosuna bu kez de “Öyle Bir Geçer kZaman ki” oyuncularından Wilma Elles katıldı.

Canlitv olarak mikrofonlarımıza konuşan Wilma Elles, Arka Sokaklar kadrosuna katıldığı için çok heyecanlı olduklarını dile getirdi. Wilma Elles dizide sürpriz bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak. Ayağının tozuyla sette çekimlere başlayan Willa Elles’in yer alacağı sahneler Kasım ayında ekrana gelecek. Yapımı Erler Film’in, yapımcılığını Türker İnanoğlu’nun üstlendiği Arka Sokaklar, yeni bölümleri ile her Cuma akşamı Kanal D’de karşımızda olmaya devam edecek.

Willa Elles Kimdir?

1986 Almanya doğumlu oyuncu  Alman vatandaşıdır. Büyükelçi torunu olan Willa Elles, babasının işi dolayısıyla tam bir gezgin olup çıkmış. Altı dil bilen güzel oyuncu, hem gezmiş hem de tiyatro ve dans eğitimleri almış. Tiyatroya 10 yaşında başlayan oyuncu, 2004 yılında Köln’deki “Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule” okulunun tiyatro bölümünden mezun oldu. 2008 yılında “Türk Usulü” adlı sinema filminde başrolde oynadı. Ardından da “Öyle Bir Geçer Zaman ki” dizisinde Caroline rolüyle görev yapan oyuncu bir ayda öğrendiği Türkçesiyle seslendirmesini kendi yaptı. “Arka Sıradakiler” adlı dizinin Mardin bölümlerinde 10 bölüm oynadı. Avrupa Kalite Ödülleri’nde 2011 En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen Wilma Elles, tenis, aerobik, sörf, basketbol, bisiklet, paten, jimnastik, yüzme sporlarıyla meşgul olmaktadır. Canlitv olarak Willa Elles'e Arka Sokaklar dizisinde başarılar diliyoruz.

Filmleri ve Dizileri :

2012- Çanakkle Çocukları

2010 – Öyle Bir Geçer Zaman ki

2010 – Ihr mich auch

2010 – Stumme Schreie

2008 – Türk Usulü Maria

2007 – Komissar Stolberg

2007 – Gameshow Marathon

2006 – Speak my language

2005 – Eine traumhafte Beziehung

23-10-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar