Woman TV yayın hayatına başlıyor

Woman TV yayın hayatına başlıyor
Türkiye'nin tek kadın televizyon kanalı olan Woman TV, 24 Aralık Pazartesi günü yayın hayatına başlıyor. Woman TV nasıl canlı izlenir? Woman TV yayın akışı ve frekans bilgileri.

Türk televizyon ekranlarının en farklı kanalı Woman TV çok yakında yayın hayatına başlıyor. Sadece kadınlara özel içeriklerin hazırlanacağı kanal 24 Aralık Pazartesi günü ilk yayınıyla seyirciye merhaba diyecek.

Kanal hakkında resmi internet sitesinden ve sosyal medya hesaplarından henüz kapsamlı bir açıklama yapılmamasıyla birlikte, kanalın yayın içeriğinin kadın, sağlık, yemek, magazin, ekonomi gibi konularından oluşturulması bekleniyor.

Stüdyo çalışmalarınında kısa bir süre sonra sona ereceği öğrenilen Woman TV'nin yayına başlaması için önünde bir engel bulunmuyor. Tecrübeli isimleri bir bir transfer eden kanal 24 Aralık Pazartesi günü tam zamanlı yayınıyla ekranlarda olacak.

WOMAN TV FREKANS BİLGİLERİ

Yakında yayın hayatına başlayacak kanal için Türksat yayın lisansı alındı. Aynı zamanda diğer yayın platformlarında da yer alanacak kanal şimdilik sadece D-Smart ile anlaştı. Kanalı D-Smart kullanıcıları 53. kanaldan izleyebilirken, Türksat 4A kullanıcıları aşağıdaki frekans bilgilerinden ulaşabilecek.

WOMAN TV TÜRKSAT 4A FREKANS

FREKANS: 12034
SYMBOL: 27500
FEC: 5/6
POLAR: V (DİKEY)

WOMAN TV'DE HANGİ İSİMLER OLACAK?

Ekran yüzünü güçlendirmek için bir süredir transfer çalışmalarının devam ettiği Woman TV'de şimdilik kesinleşen isimler arasında Duygu Özel Tapan, Nefise Seda Yanık, Ebru Güngör ve CNN Türk ekranlarının tecrübeli ismi Ahu Özyurt yer alıyor. Kanalda Genel Müdürü görevine de CNN Türk'ün eski haber koordinatörü Ali Güven getirildi.

WOMAN TV CANLI YAYIN

Türkiye'nin tek kadın televizyon kanalı olan Woman TV'yi canlitv.com aracılığıyla bulunduğunuz heryerden canlı izlemeniz mümkün. Kanalın canlı yayın sayfasına ulaşmak için yapmanız gereken tek şey aşağıdaki bağlantıya tıklamak!

WOMAN TV CANLI İZLE

Woman TV ve televizyon dünyasından güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin!

19-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler