MasterChef Türkiye 18 Aralık'ta kim elendi?

MasterChef Türkiye 18 Aralık'ta kim elendi?
Ekranların en farklı yemek yarışma programı MasterChef Türkiye 18 Aralık'ta kim elendi? MasterChef Türkiye'de finale Kerem, Uğur ve Burcu üçlüsünden kim kalmayı başardı?

Tv8 ekranlarının sevilen yemek yarışma programı MasterChef Türkiye'de büyük finale sayılı günler kaldı.  Sunuculuğunu ve juriliğini ünlü yemek şefleri Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu'nun üstlendiği MasterChef Türkiye ilk sezonunda büyük ilgiyle takip edildi. Başarılı sezonun ardından yerini tv8 ekranlarında başlayacak 'Survivor'a bırakacak yarışmada finali kimin kazanacağı merak ediliyor.

MASTERCHEF 18 ARALIK KİM ELENDİ?

Yarışmanın dün ekranlara gelen bölümünde, yarı finale adını yazdıran Meltem, Burcu, Kerem ve Uğur finale adını yazdırabilmek için ellerinden gelen en güzel yemekleri yapmaya çalıştı. İlk oyunu kazanan Burcu yarı finalde kalmayı garantileyen ilk yarışmacı olurken, oynana diğer oyunu kazanan Uğur'da ikinci isim oldu. Eleme potasında kalan Kerem ve Meltem en güzel çorbayı yaparak final oyunlarını görebilmek için mücadele etti. Yarışmanın jurilerinin kararıyla yarı finalde kalmayı başaran üçüncü isim Kerem olurken yarışmaya veda eden isim Meltem olmuştu.

MasterChef'in 18 Aralık Salı yayınlanan bölümde Uğur, Kerem ve Burcu bu defa yemek yapmadı, eski takım arkadaşlarına şeflik yaptılar. En iyi şeflik yapmayı başaranın finale gideceği oyunda kazanan isim Uğur oldu.

Son ikiye kalan Burcu ve Kerem ikilisinden elenen isim Burcu olurken, büyük finale giden iki isim Uğur ve Kerem oldu.

TV8 MASTERCHEF ŞAMPİYON KİM OLDU?

Pazartesi ve Salı günleri yeni bölümleriyle ekranlara konuk olan MasterChef Türkiye bu hafta Pazartesi, Salı ve Pazar günü ekranlarda olacak. Hazer Amani, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Sivrioğlu önderliğinde gerçekleşecek büyük finalde MasterChef Türkiye'nin kazananı 23 Aralık Pazar günü yayınlanan yeni bölümde belli olacak.

18-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar