Beni Affet dizisi ekranlara veda ediyor!

Beni Affet dizisi ekranlara veda ediyor!
Star TV'nin günlük dizisi Beni Affet'in ekranlara veda edeceği öğrenildi. Peki Beni Affet dizisi neden final yapıyor? Ne zaman bitecek?

Ekranların en uzun günlük dizileri arasına adını başarıyla yazdıran, ilk bölümüyle 17 Ekim 2011 tarihinde Show TV'de ekranlara gelen başarılı dizi Beni Affet final yapmaya hazırlanıyor. Yüksek izlenme oranlarına sahip günlük dizi neden final yapıyor, başka kanal transfer olacak mı, yerine hangi dizi başlayacak? Beni Affet dizisi ile ilgili tüm merak edilenleri ziyaretçilerimiz için derledik;

BENİ AFFET NEDEN FİNAL YAPIYOR?

Yayın hayatına 2011-12 sezonunda Show TV'de başlayan, daha sonra Star TV'ye transfer olan, 8 sezondur televizyon ekranlarında seyirci karşısına çıkan Beni Affet 28 Aralık'ta yayınlanacak 1477. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Öte yandan dizinin sıkı takipçileri böylesine uzun bir yapımın neden final yaptığını merak ediyor. Beni Affet'in en büyük final nedeni yayın hayatını sonlandıran her yapımın da olduğu gibi reytingler. Geçen sezon yüksek izlenme oranları elde eden yapım, yeni sezonda beklentileri maalesef karşılayamadı.

Oyuncu kadrosunda yaşanan ayrılıklar, kendini tekrarlayan senaryo ise reytingleri tetikleyen en büyük etkenler oldu.

BENİ AFFET BAŞKA KANALA TRANSFER OLACAK MI?

Beni Affet, şuanki senaryoda bile yeni başlayacak olan günlük dizilerden güçlü konumda yer alıyor. Bir çok prime time'da ekranlara gelen diziden fazla reyting alan dizinin başka bir kanalda yayın hayatını devam edip etmeyeceği merak ediliyor. Bu konu hakkında yapım şirketinden bir açıklama yapılmadı ancak, böyle bir durum gerçekleşmeyecek gibi.

Beni Affet'in yapım şirketi Focus Film, Star TV için yeni günlük dizi hazırlığında. Focus Film'den yapılan açıklamada Beni Affet dizisinin ekibinde yer alan bir çok kişinin yeni dizinin ekibinde de yer alacağı, çalışanların mağdur edilmeceyeceği açıklanmıştı.

Focus Film'den konuyla ilgili yapılan açıklamalar bununla sınırlı. Yeni dizinin 2019 yılının Ocak ayında ekranlarda olması beklenirken, dizide yeni oyuncuların yer alacağı öğrenildi.

Beni Affet 28 Aralık 2018 Cuma günü yayınlanan final bölümüyle 8 yıllık ekran macerasını sonlandıracak.

20-12-2018
Yazar Hakkında
Yorumlar