Yabani dizisi konusu ve oyuncu kadrosu

Yabani dizisi konusu ve oyuncu kadrosu
Yakında Fox Tv ekranlarında yayınlanacak olan ve fragmanları seyirciyle bulunan Yabani dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var ve dizinin konusu ne?

Yabani dizisi yeni yayın döneminde Fox Tv için hazırlanan yapımlardan biri. NTC medya tarafından hazırlanan ve yapımcılığını Fatih Aksoy ile Mehmet Yiğit Alp’in birlikte üstlendiği Yabani dizisi bu sezon hikaye ve içerik olarak en farklı dizilerden biri olarak öne çıkıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun yer alırken dizinin hikayesini ve senaryosunu Hilal Yıldız kaleme alıyor. Şu sıralar yayıncı kanal Fox Tv ekranlarında fragmanları yayınlanan dizi seyircinin de dikkatini çekmiş durumda. Dram türünde ele alınan Yabani dizisinin başrolünde Halit özgür sarı ve Simay Barlas yer alıyor. Kan bağı mı yoksa can bağı mı sloganıyla yayın hayatına hazırlanan dizinin içeriği en üst ile en alt arasındaki farklı yaşamları konu alıyor.

Yabani Dizisi Konusu Nedir?

NTC Medya tarafından hazırlanan ve özgün senaryosu Hilal Yıldız tarafından kaleme alınan Yabani dizisinin fragmanları Fox Tv ekranlarında yayınlanıyor. Yayınlanan fragmanlarla dikkatleri çeken dizi dram türünde ele alınıyor. Köklü bir aileden henüz küçük yaşlarda kaçırılıp sokaklara düşen ve yıllar sonra kendi ailesini bulan bir gencin sorgulayan hikayesini anlatan dizi yeni dönemin özel dizileri arasına girecek gibi görünüyor. Kan bağı mı yoksa can bağı mı sorusunun cevabını arayan dizide ailesinden kaçırılıp sokaklara düşen, yıllar sonra kendisini yeniden var etmeye çalışan bir gencin hayatı anlatılıyor. Köklü bir ailede dünyaya gelen bir çocuğun hayatı kaçırılmasıyla alt üst olur. Varlıklı yaşantısı bir anda yok olan çocuk kendisini sokaklarda bulur. Aradan geçen yılların ardından evine geri döndüğünde ise kendisini yeniden var etmek için zorlu bir mücadeleye başlar.

Yabani Dizisi Oyuncuları Kimler?

NTC Medya tarafından Fox Tv için özgün olarak geliştirilen Yabani dizisinin yönetmen koltuğunda M. Çağatay Tosun yer alıyor. Hilal Yıldız’ın özgün senaryosunu kaleme aldığı dizinin kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizide yer alan isimler arasında

-          Halit Özgür Sarı

-          Simay Barlas

-          Yurdaer Okur

-          Dolunay Soysert

-          Bertan Asllani

-          Osman Alkaş

-          Şebnem Hassanisoughi Bilgiç

-          Ayşegül Ünsal

-          Sezer Arıçay

-          Birgül Ulusoy

-          Rojbin Erden ve

-          Selim can Yalçın yer alıyor.

08-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar