Yağmur Tanrısevsin'in Yeni Filminin Detayları Belli Oldu

Yağmur Tanrısevsin'in Yeni Filminin Detayları Belli Oldu
Son olarak Kalp Yarası adlı diziyle sevenleriyle buluşan ve uzun süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in yeni projesi belli oldu.

Son olarak Kalp Yarası dizisinde başarılı bir sezon geçiren ve seyircisinin gönlünde büyük yer edinen başarılı ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin uzun bir süredir ekranlardan uzak kalıyordu. Kendisine gelen teklifleri değerlendiren ancak içinin sindiği bir proje bulamayan Yağmur Tanrısevsin sonunda gönlünün yattığı bir proje buldu ve bu projeyle el sıkıştı. Uzun süredir ekranlardan uzak kalan güzel oyuncu yakında çekimleri başlayacak olan bir sinema filmine evet dedi ve bu filmde TRT 1 ekranlarında yayınlanan Gönül Dağı dizisinin başarılı oyuncusu Berk Atan ile partner oldu. Otto Film tarafından hazırlıkları tamamlanan ve çekimleri başlayan film romantik komedi türünde ele alınıyor.

Üçüncü Gün

Otto film tarafından çekimleri başlayan ve 2023 yılında vizyona girmesi beklenen romantik komedi filminin ana oyuncu kadrosu belli oldu. Filmde daha önce anlaşılan başarılı ve yakışıklı oyuncu Berk Atan’a eşlik etmesi için başarılı ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin ile anlaşmaya varıldı. Mustafa Kotan tarafından yönetmenliği yapılan filmin senaryosunu Ece Yosmaoğlu kaleme alıyor. Romantik komedi filmi olan Üçüncü Gün’de ayrıca başarılı oyuncu Derya Alabora’da rol alıyor. Berk Atan ile Yağmur Tanrısevsin’in başrolde birbirine aşık olan iki genci canlandırdıkları filmde iki aşığın tatlı ve komik çekişmeleri ve birbirine aşık oldukları halde çekişmeleri ele alınıyor. Son olarak Kalp Yarası’nda başarılı bir performans ortaya koyan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in yeniden sevenleriyle buluşacağı filmin çekimlerinin yaklaşık olarak bir ay süreceği ve ardından da montaj çalışmalarının başlayacağı öğrenildi.

Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

Son olarak Kalp Yarası dizisinde rol alan güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin 1990 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen güzel isim bunun için gereken oyunculuk derslerini almaya başlamıştır. İlk olarak Pis yedili dizisi ile kamera karşısına geçmiştir. Oyuncu daha sonra, Adını Feriha Koydum, Güneşi beklerken, Kaçak, Bana Baba Dedi, Mayıs Kraliçesi, İki Yalancı, Menajerimi Ara, Aşk Ağlatır, Geniş Aile, Yok Artık 2, Baba parası ve son olarak da Kalp Yarası adlı dizilerle seyirci karşısına çıkmıştır.

23-07-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar