Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı Açıklaması

Acun Ilıcalı'dan Şeyma Subaşı Açıklaması
Magazin basını ve sosyal medyada sık sık gündeme gelen eski çift Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında neler oluyor? Acun Ilıcalı açıkladı.

Magazin basınının vazgeçemediği ve hemen her gün haberleri magazin basınında, internet haber sitelerinde ve sosyal medyada bol bol görülen ünlü isimler acun Ilıcalı ve eski eşi Şeyma Subası arasında zaman zaman atışmalar tartışmalar yaşanıyor. Bir kızları olan eski çift zaman zaman da kızları dolayısıyla bir araya geliyor. Nafaka konusunda da zaman zaman sıkıntılar yaşayan çift geçtiğimiz günlerde yine bir araya gelmiş ve arkadaşlarının da olduğu bir ortamda tartıştıkları iddia edilmişti. Magazin basınınca fotoğraflanan olayda ikilinin tartıştıkları anın resimleri hedef kitleye servis edilmişti. Aradan birkaç gün geçtikten sonra ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı konuyla ilgili bir açıklama yaptı ve olayın iç yüzünü anlattı.

Acun Ilıcalı Açıklama Yaptı

Geçtiğimiz günlerde herkesin içinde kavga ettikleri öne sürülen ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı ile eski eşi Şeyma subaşı arasında yaşananlar ilk ağızdan açıklandı. Kızları ve nafaka konusunda tartıştıkları iddia edilen eski çiftten ünlü isim Acun Ilıcalı bir açıklama yaparak durumu netliğe kavuşturdu. Ilıcalı yaptığı açıklamada “bir deli kuyuya taş atmış, kimse çıkaramamış hikayesi oldu. Ses kaydı yok, görüntü yok, hiçbir şey yok. Bir fotoğraf ve ondan çıkan hikaye var. Böyle hikayeler tabi ki normal. Popülarite bu tip hikayeleri de beraberinde getiriyor. Tartışmak benim yapımda yoktur. Ne tartıştım ne de gerilim yaşadım. Şeyma bana orada heyecanlı heyecanlı bir şeyler anlatıyordu. Kavga etmedik, tartışmadık. Gayet güzel bir sohbet ettik. Zaten beş dakika görüştük hepsi bu. Şeyma ile hiçbir problemimiz yok, kendisi çocuğumun annesidir. Onun her zaman mutlu olmasını isterim” ifadelerini kullandı.

Ne Olmuştu?

Geçtiğimiz günlerde Bodrum’da tatil yapan Acun Ilıcalı bir restoranda eski eşi Şeyma Subaşı ile karşılaşmış ve ikilinin kavga ettiği iddia edilen görüntüler magazin basınında yayınlanmıştı. İkilinin çocukları ve nafaka sebebiyle tartıştıkları iddia edilmişti. Hatta iddiaya göre Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı arasında yaşandığı iddia edilen tartışma sonrasında Şeyma Subaşı’nın Acun Ilıcalı’ya sesini yükselttiği ve bunun ardından da acun Ilıcalı’nın mekanı terk ettiği öne sürülmüştü. Bilindiği gibi Acun Ilıcalı ile Şeyma Subaşı bir dönem evli kaldıktan sonra boşanmışlardı. Çiftin bir kız çocukları bulunuyor.

23-07-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar