Yağmur Tanrısevsin yeni dizisi başlamadan kadrodan ayrıldı

Yağmur Tanrısevsin yeni dizisi başlamadan kadrodan ayrıldı
Oyuncu Yağmur Tanrısevsin yeni dizisi olan Saklı Kalsın henüz çekimlere başlamadan dizinin kadrosundan ayrılma kararı aldı.

03 Medya tarafından yabancı ülkeler için hazırlanan ve geçtiğimiz yaz aylarında çekimi başlayan Maviye Sürgün dizisinin çekimlerinde sona yaklaşılırken aynı yapım şirketi yine Latin Amerika ülkeleri için yeni bir dizinin daha hazırlıklarına başladı. 03 Medya tarafından hazırlıkları başlayan ve şu sıralar cast çalışmaları tamamlanmak üzere olan yeni dizi saklı Kalsın ünlü yönetmen Volkan Kocatürk tarafından yönetilecek. Senaryosunu Ayşe Üner Kutlu’nun kalem aldığı ve cast çalışmalarında sona gelinen dizinin başrolünde Şükrü Özyıldız ve Esra Bilgiç yer alıyor. Dizinin bir diğer baş rolü için anlaşılan ve dizide rol alacağı açıklanan başarılı ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin ise diziyle el sıkışmasının ardından geçen bir haftalık sürede kararını değiştirdi ve dizinin kadrosundan ayrılma kararı aldı. Bu son dakika değişikliğinin sebebi bilinmezken ünlü ismin yerine yapım şirketi yeni bir isim arayışına başladı.

Yağmur Tanrısevsin Ayrıldı

03 Medya tarafından Latin Amerika ülkeleri için hazırlıkları süren Saklı Kalsın adlı polisiye macera türünde ele alınan dizinin çekimleri için son hazırlıklar yapılıyor. Dizinin başlaması gereken çekimleri dizde yer alacağı daha önce açıklanan başarılı ve güzel oyuncu Yağmur Tanrısevsin’in diziden ayrılmasıyla sekteye uğradı. Çekimler için diziden ayrılan Yağmur Tanrısevsin’in yerine yeni bir isim arayışına başlandı. 03 Medya tarafından hazırlanan ve Volkan Kocaktürk’ün yönetmen koltuğunda yer aldığı diziden ünlü ismin neden ayrıldığı konusunda ise herhangi bir açıklama yapılmadı. Dizinin çekimlerinin Yağmur Tanrısevsin’in yerine bulunacak oyuncunun ekibe katılmasıyla başlaması planlanıyor.

Saklı Kalsın

Latin Amerika ülkeleri için hazırlanan ve 03 Medya’nın yapımcılığını üstlendiği macera polisiye türünde hazırlanan Saklı Kalsın dizinin kadrosunda ünlü isimler yer alıyor. Dizinin başrolünde ünlü oyuncular Şükrü Özyıldız ve güzel ve başarılı oyuncu Esra Bilgiç yer alırken dizinin diğer oyuncuları arasında ise Feyyaz Duman ve Şerif Erol yer alıyor. Polisiye ve macera türünde hazırlanacak dizi 26 bölümden oluşacak ve dizi daha sonra Türk televizyonlarında a yayınlanacak. Dizininin hikayesini Ayşe Üner Kutlu kaleme alırken çekimlerin Yağmur Tanrısevsin’in yerine ayarlanacak oyuncunun bulunmasıyla başlayacağı belirtildi.

10-04-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar