Yakamaz S-245'ten İlk Fragman Geldi

Yakamaz S 245'ten İlk Fragman Geldi
Netflix’te yayınlanacak olan ve ilk bölümü 20 Nisan’da seyirciyle buluşacak Yakamoz S-245 Dizisinin fragmanı yayınlandı.

Uzun zamandır beklenen ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Yakamoz S-245’in yayın tarihi daha önce Netflix tarafından 20 Nisan olarak duyurulmuştu. Belçika yapımı dizinin devam dizisi olan Yakamoz S-245’in başrolünde ünlü oyuncu Kıvanç Tatlıtuğ yer alıyordu. Kıvanç Tatlıtuğ Belçika yapımı İnto the Night adlı dizinin 2. Sezonunun final bölümünde son sahnede yer almıştı. Çekimleri uzun süredir yapılan ve tamamlanan Yakamoz S-245’i merakla bekleyen seyirciler Netflix tarafından duyurulan yayın tarihinin ardından bugünde yayınlanan ilk resmi tanıtımla iyice meraklandılar. Yönetmenliğini Tolga Karaçelik ve Umut Aral’ın üstlendiği ve Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’nin yer aldığı dizinin yayınlanan ilk resmi fragmanı diziyi merakla bekleyenler tarafından oldukça beğenildi.

İlk Fragman Yayınlandı

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Netflix’te 20 Nisan’dan itibaren yayınlanacak olan Yakamoz S-245 dizisinin resmi fragmanı yayınlandı. Başrolünde ünlü oyuncular Kıvanç Tatlıtuğ ile Özge Özpirinçci’yi buluşturan ve bilim kurgu türünde olan diziyi meraklıları heyecanla bekliyor. Kıvanç Tatlıtuğ’un dalış eğitmeni ve deniz biyoloğu Arman karakteriyle seyirci karşısına çıkacağı yapımda gizemli ve kozmik bir olay tüm dünyayı kasıp kavurmakta ve dünyada yaşamı tehdit etmektedir. Bir grup insan bu kozmik olaydan kurtulmak ve hayatta kalabilmek için deniz altında bir yere sığınmışlardır. Dünyada insan ve canlı varlığı büyük tehdit altındayken Biyolog Arman ve ekibi bir yandan neler olup bittiğini anlamaya çalışırken bir yandan da içinde kapana kısıldıkları Yakamoz S-245 adlı denizaltının gerçek görevini sorgulamaya başlarlar. Bu durum Arman ve ekibini denizaltında bulunan askerlerle karşı karşıya getirir. Dünya üzerinde güneş denizaltıda ise iki grubun ayrı düşüncesi ve birbirine güvenmemesi tehlikeyi iyice büyütür.

Yakamoz S-245 Oyuncuları Kimler?

Netflix’te 20 Nisan’da yayınlanmaya başlayacak olan Yakamoz S-245 heyecanla bekleniyor. OGM Pictures tarafından hazırlanan dizide birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Kıvanç Tatlıtuğ ve Özge Özpirinçci başrolü oynarken dizinin diğer oyuncularını Meriç Aral, Ertan Saban, Ece Çeşmioğlu, Onur Ünsal, Ecem Uzun, Jerry Hoffmann ve Güven Murat Akpınar gibi isimler yer alıyor. Yakamoz S-245 20 Nisan’dan itibaren Netflix’te

13-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar