Yemin Dizisi Final Yapıyor!

Yemin Dizisi Final Yapıyor!
Kanal 7 ekranlarının 4 sezondur yayınlanan ve beğeniyle izlenen fenomen dizisi ‘Yemin’ bitiyor mu? Final mi yapıyor? Merak ediliyordu. Diziden açıklama geldi. Yemin final yapıyor.

Yemin, Kanal 7’nin çok sevilen pembe dizisi, her hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri saat 20.00’da ekranlara geliyor. Geçtiğimiz sezonlarında ise günlük dizi olarak her gün ekranlara geliyordu. İlk iki sezon yönetmenliğini Ayhan Özen yaptı. Daha sonra ise yönetmen koltuğunda Hakan Arslan ve Reyhan Pekar oturdu. Senaryosunu Nazmiye Yılmaz’ın üstlendiği dizinin, başrollerinde Gökberk Demirci yer alırken, Gökberk Demirci’nin partneri kadın başrol oyuncusu olarak ilk sezonlarda Özge Yağız yer aldı. Daha sonra diziden Özge Yağız’ın ayrılması ile yerine Setenay Süer geçti. Dizide Setenay Süer’in ölmesiyle Cansu Tuman başrolü oldu. Özge Yağız’ın yıldızının parladığı dizi olarak görülen ‘Yemin’ ona yeni kapılar açtı. Şimdilerde kendisi Show TV ekranlarında Haluk Bilginer’in başrolde olduğu ‘Baba’ dizisinde oynuyor. Yemin dizisi için ise final yapabileceği haberleri gündemde yer alırken. Diziden bununla ilgili karar çıktı. Yemin izleyicisini üzen bir karar verdi. İşte o kararın detayları…

 

Yemin Dizisi Bitiyor Mu?

Karamel Yapım’ın Kanal 7 için çektiği ‘Yemin’ dizisi için önemli bir gelişme yaşandı. Dizinin yeni sezonunun çekilip çekilmeyeceği konuşulurken, artık bitirmeyi düşündükleri haberleri gelmeye başladı.

 

Yemin dizisinin reytinglerinin de iyi olduğu gözlemleniyor. Yemin’in hikâyesi Nazmiye Yılmaz’a ait, senaryosunu ise Başak Yazı Odası kaleme alıyordu. Geçtiğimiz yıllarda yayınlanan Bir Garip Aşk dizisi 4,12 oranla reyting ile rekor kırmıştı. Şimdi bu rekoru Yemin dizisi devralmıştı. Yemin 4,26 oranla Kanal 7’nin en yüksek reyting alan programına sahip olmuştu. Aynı zamanda dizi Gökberk Demirci ve Özge Yağız arasında bir Aşkında doğmasına sebep olmuştu.

Yemin dizisi ilk olarak 18 Şubat 2019 tarihinde ekranlara gelmeye başlamıştı.  Özge Yağız ile 245 bölüm çekilmişti. Toplam da ise şuana kadar 419 bölüm çekildi ve dizi 4 sezondur ekranlara geliyor. Dizinin müdavimleri oluştu. Onlar tarafından büyük bir izlenme sağlanırken, hayranları tarafından Yemin bitiyor mu? Diye merak edilmeye başlandı. Yemin dizisi bitiyor. Bu haber ise dizinin sevenlerini bir hayli üzdü.

 

Yemin Dizisi Ne Zaman Final Yapacak?   

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Gökberk Demirci (Emir), Özge Yağız (Reyhan), Setenay Süer (Gülperi Tarhun), Cansu Tuman (Feride Akgün) Can Verel (Kemal Tarhun), Yaghmur Shahbazova (Narin Tarhun), Ahmet Ömer Akıner (Yiğit Tarhun), Gül Arcan (Cavidan Tarhun), Büşra Oğur (Tülay), Nevzat Yılmaz, Melahat Abbasova (Münevver)’nın başlıca rollerini oynadığı dizinin 554. bölümde final yapmasına karar verildi.

 

Yemin dizisinin konusu, Varlıklı bir aile olan Tarhun ailesi aynı zamanda tanınmış bir ailedir. Baba Hikmet Tarhun, sorumsuz ve şımarık oğlu Emir’i yola getirmek ve sorumluluk sahibi yapmak için güzel bir kız olan yeğeni Reyhan ile evlendirmek ister. Bunu için Reyhanı İstanbul’a getirir. Fakat Reyhan’da tanımadığı biriyle evlenmek istemez. Dayısı Hikmet hastadır ve onu kırmak istemediği için kabul eder. Oğlu Emir ise, sosyetik bir çapkındır. Özgürlüğüne düşkün biri olduğu için oda Reyhan ile evlenmek istemez. Fakat babası tarafından mecbur bırakılır. Evlenirler ve Reyhan’a hep kötü davranmaktadır. Emir yetmiyormuş gibi Reyhan bir de Emir’e platonik aşık olan Cemre ile uğraşır. Reyhan ve Emir’i ayırmak isteyen Cemre bunu başaramaz. Sonunda delirir. Zaman geçtikçe Reyhan ile Emir birbirlerine aşık olurlar. Evlilikleri mutlu şekilde devam ederken, Reyhan kötü bir hastalığa yakalanır. Doktorlar doğum yapmaması gerektiğini söyler, ama Reyhan dinlemeyip isteyerek bebeğini doğurur ve doğumu sırasında ölür. Bu ölümün ardından Emir yaşama küser. Bebeğini başlarda kabullenmese de zamanla kabullenmiştir. Küçük bebeği için bakıcı tutar, gelen bakıcı Feride ile aralarında yeni bir aşk başlar. Emir’de bu aşk sayesinde yeniden hayata döner ve eskiden olduğu gibi mutlu bir hayat sürmeye devam eder.

 Yemin Dizisi 5. Sezon Olacak Mı?

Reyhan Pekar’ın yönettiği dizinin 4. sezon çekimleri mayıs ayında bitecek. Dizinin yayını ise eylül ayına kadar sürecek. Sevilen dizinin çekilmesi planlanan 5. sezon çalışmaları iptal edildi. Yemin 5. Sezon çekilmeyecek.

 

Gökberk Demirci Yemin Dizisinden Ayrılıyor Mu?

Gökberk Demirci’nin Yemin dizisinden ayrılıp ayrılmayacağı bir süredir gündem de yer alıyor. Hayranlarına iyi haber; Gökberk Demirci diziden ayrılmıyor. Bu sezon son bulacak olan Yemin dizisinin çekimleri bitene dek dizide yer alacak.

 

Geçen yıllarda dev bütçeli dizilerle yarışan ‘Yemin’in başarılı oyuncusu ve yakışıklılığıyla dikkat çeken jönü Gökberk Demirci’ye şimdiden teklifler gelmeye başladı bile…

13-04-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar