Yalancı 9. Bölüm İzle

Yalancı 9. Bölüm İzle
Yalancı 9. Bölüm İzle; 16 Kasım Salı akşamı 9. Bölümüyle ekrana gelen Yalancı Dizisinin yayınlanan 9. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yalancı 9. Bölüm İzle; Başrollerinde Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç ve Serkan Tınmaz’ın rol aldığı Yalancı bu akşam saat 20.00’da 9. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan dizlerden biri olan Yalancı başlarda oldukça iyi bir reyting elde etmiş ve seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başarmıştı. Yabancı bir diziden uyarlanan Yalancı bir öğretmen ile bir doktorun yaşadıkları bir gecenin ardından başlayan hikayeyi ele alıyor. Dizide yaşanan geceden sonra bir taraf olaya tecavüz derken bir taraf tam aksini iddia eder. İki taraftan biri yalancıdır ve bunu zaman ve yaşanan olaylar gösterecektir. Dizinin her bölüm düşen reytingiyle birlikte 10. Bölümde final yapmasına karar verilen Yalancı bu akşam saat 20.00’da 9. Bölümüyle Show Tv ekranlarında.

Yalancı Son Bölümde Neler Yaşandı?

Show Tv ekranlarında Salı akşamları yayınlanan ve kanalın önemli yapımlarından biri olan Yalancı gelecek bölüm final yapmaya hazırlanırken dizinin yayınlanan son bölümü yine heyecan ve gerilimi ekranlara taşıdı. Mehmet Emir kendisine engel olmaya çalışan Deniz, Görkem ve Murat’ı atlatır. Hilal ile randevusuna gitmeyi başarır. Öbür taraftan Deniz, Mehmet Emir’in bir kurbanı daha olduğunu anlamıştır. Bu yeni kurban konuşursa Mehmet Emir’in yalancı olduğu ortaya çıkacaktır.

Yalancı 9. Bölümde Neler Yaşanacak?

Show Tv ekranlarının Salı akşamları yayınlanan gerilim dolu dizisi Yalancı bu akşam yine heyecanlı bir bölümle seyirci karşısına çıkıyor. Canan, Mehmet Emir’in baskısı ve manipülasyonu sonucu canına kıymıştır. Bulunan intihar mektubuna göre Canan saldırıya uğradığı günden bahsetmektedir. Bunun üzerine hem Deniz hem de Mehmet Emir harekete geçer. Deniz, Canan’ın iyileşerek her şeyi anlatacağını düşünürken aynı şeyi Mehmet Emir’de düşünmektedir ve Canan’ı susturmanın bir yolunu aramaktadır. Bu durum Mehmet Emir ve Deniz’i bir kez daha karşı karşıya getirir. Yaşadıklarından yorgun düşen Deniz her şeyden uzaklaşmaya karar verir. Ancak Deniz’e takıntılı hale gelen Mehmet Emir onun gitmesine izin vermeyecektir. Mehmet Emir’in hedefinde bu sefer sadece Deniz değil, Deniz’in tüm yakınları ve sevdikleri de vardır. Yalancı bu akşam yine gerilim dolu bir bölümle saat 20.00’da Show Tv’de ekrana geliyor.

16-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar