Yalancı 4. Bölüm İzle

Yalancı 4. Bölüm İzle
Yalancı 4. Bölüm İzle; 8 Ekim Cuma akşamı 4. Bölümüyle ekrana gelen Yalancı’ yayınlanan 4. Yeni bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Yalancı 4. Bölüm İzle; Oyuncu kadrosunda Burçin Terzioğlu, Salih Bademci, Hazal Türesan, Cemal Toktaş, Şahin Irmak, İmer Özgün, Murat Kılıç ve Serkan Tınmaz’ın rol aldığı Yalancı bu akşam saat 20.00’da 4. Yeni bölümüyle Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon başlayan ve Cuma akşamlarının iddialı yapımlarından olan Yalancı seyirci tarafından da ilgiyle izlenmeye başlandı. Dizinin hikayesini seven ve neler olacağını merakla bekleyen seyirci dizide hangi tarafın yalan söylediğini merakla beklemeye başladı. Başladığı ilk bölümünden itibaren her bölüm daha da ilerleyen ve ilginçleşen hikayesiyle Yalancı her Cuma akşamı seyirciyle buluşuyor. Bir öğretmen ve bir doktorun birbirini yalancılıkla suçladığı ancak sadece birinin doğru söylediği sezonun yeni dizisi Yalancı bu akşam 4. Bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında.

YALANCI SON BÖLÜM TEK PARÇA FUL İZLE!

Show Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve seyircinin ilgiyle izlediği sezonun iddialı yapımlarından Yalancı yayınlanan son bölümde oldukça heyecanlı ve gerilimli bir bölümle ekrana geldi. Dizinin yayınlanan son bölümünde geçmişte kaldığını düşündüğü gizemli adam ortaya çıkmıştır. Bu adam dengeleri değiştirecek kendi gerçeğine sımsıkı tutunmuş tarafları bir kez daha karşı karşıya getirmiştir. Her iki tarafta kendi haklılığının peşine düşmüştür ve bu savaşta kazanan da kaybeden de sürekli değişmektedir.

Yalancı 4. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Show Tv ekranlarının yeni başlayan ve seyircinin ilgisini çekmeyi başaran yeni dizi Yalancı her bölüm ilerleyen ve derinleşen hikayesiyle daha da merak edilmeye ve ilginçleşmeye başlamıştır. Sezonun iddialı yapımlarından Yalancı’da Mehmet Emir ve Deniz birbirine karşı gardlarını almış ve her an rakibinin açığını yakalama derdindedirler. Mehmet Emir ve Deniz haklılıklarını ispat etme derdindedirler. Deniz’in geçmişte tacizle suçladığı okul müdürünün ifadesiyle Mehmet Emir aklanır. Deniz her şeye ve herkese rağmen yakaladığı ipucunun peşine düşer. Bu yolculukta Deniz’in karşısındaki tek engel yine Mehmet Emir olacaktır. Düello bir kez daha tekrarlanacak ve gerçek, çekilen intikam kılıçlarının gölgesinde kalacaktır. Yalancı bu akşam yayınlanan 4.yeni bölümüyle saat 20.00’da Show Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

08-10-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar