Yalı Çapkını 5. bölüm izle

Yalı Çapkını 5. bölüm izle
Yalı Çapkını 5. bölüm izle; Sayfamız üzerinden 21 Ekim Cuma günü Star TV'de yayınlanan Çalı Çapkını 5. bölümünü canlı veya tek part izleyebilirsiniz.

Yalı Çapkını 5. bölüm izle; Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve Çetin Tekindor'un başrolünü paylaştığı Yalı Çapkını dizinin 5. bölümü yayınlandı. Televizyondan diziyi takip edemeyen izleciler 'Yalı Çapkını 5. bölüm izle' yazarak arama motorlarında ilgili bölümü aramaya başladı. Aşağıdaki görsele tıklayarak son bölümü canlı veya tek part olarak izleyebilirsiniz.

YALI ÇAPKINI SON BÖLÜM İZLE

Star TV'de Cuma günleri izleyiciyle buluşan Yalı Çapkını 21 Ekim Cuma akşamı 5. yeni bölümüyle yayınlandı. 'Yalı Çapkını son bölüm izle' yazarak dizinin ilgili bölümüne ulaşmak isteyen izleyiciler aşağıdaki link üzerinden bölüme ulaşabilirler.

https://www.startv.com.tr/dizi/yali-capkini

YALI ÇAPKINI  5. BÖLÜM ÖZETİ

Yalı Çapkını 5. bölümünde; Yalı'nın kapısına dayanan Yusuf tüm cesaretini toplar ve sevdiğini görebilmek için harekete geçer. Seyran yemekten kalkıp durumu idare etse de Yusuf'un vazgeçmeye niyeti yoktur. Ferit'te artık Yusuf'un kim olduğunu öğrenmiştir. 

Suna ise Ferit'ten Seyran ile istemeden önce tanıştıklarını söyleyince kardeşler arasında huzursuzluk çıkar. Seyran ne yapsa da Suna'yı gerçeklere inandırmakta zorluk çekecektir. 

Seyran'ı bırakıp yine Pelin'e giden Ferit bu defa annesi Gülgün'e yakalanır. Annesi çok büyük tepki gösterir.

Asuman'ın yumurtalıkları alındıktan sonra artık baba olamayacağını için oldukça üzgün olan Fuat ve Suna arasında yakınlaşma olur. Asuman'ın korktuğu başına gelecek mi?

Diğer yandan ise Yusuf, Seyran ile görüşebilmek için elindeki tüm kozları kullanır. Telefonundaki kendilerine ait fotoğraflarla Seyran'ı tehdit eder ve onu görüşmeye çağırır. Seyran, Abidin'in peşinde olduğundan habersizdir.

Abidin'den Seyran'ın nerede olduğunu öğrenen Ferit, Yusuf'a saldırır.

Tüm bunlar gerçekleirken Halis Ağa, kapısına dayanan gencin Seyran'ın eski sevgilisi olduğunda tepkisi çok sert olur.

21-10-2022
Yazar Hakkında
Yorumlar