Yalı Çapkını Dizisi Nerede Çekiliyor ve Dizide Kullanılan Yalı Hangi Ünlü Aileye Ait?

Yalı Çapkını Dizisi Nerede Çekiliyor ve Dizide Kullanılan Yalı Hangi Ünlü Aileye Ait?
Star Tv ekranlarında yeni başlayan dizilerden olan ve cuma akşamları yayınlanan Yalı Çapkını dizisinde kullanılan Yalı hangi ünlü aileye ait?

Bu sezon yeni başlayan diziler arasında en çok dikkatleri çeken ve aldığı reytinglerle hem Star Tv’yi hem de yapım şirketi OGM Pictures’i mutlu eden Yalı Çapkını dizisi seyirciden de tam not aldı. Cuma akşamları yayınlanan ve reytinglerde her grupta liderliği elinde bulunduran Yalı Çapkını dizisi Gaziantep’te başlayıp İstanbul’da devam eden bir hikayeyi seyirciye aktarıyor. Birbirinden ünlü oyunculardan oluşan kadrosuyla dikkatleri çeken dizi öbür taraftan kullandığı mekanlarla da adından söz ettiriyor. Dizinin ilk çekimlerinin yapıldığı, hikayenin ilk başladığı yer olan Gaziantep’ten başlayan ve İstanbul’da süren bir aşk hikayesini anlatan Yalı Çapkını dizisinde en çok merak edilen İstanbul’daki yalı ve dizide kullanılan diğer mekanlar oldu. Dizide kullanılan Yalı’nın sahibi ise duyanları çok şaşırttı.

Yalı Çapkını’ndaki Yalı Ünlü Ailenin Çıktı

OGM Pictures tarafından hazırlanan ve cuma akşamları Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Yalı Çapkını dizisinde kullanılan mekanlar seyircinin en çok merak ettiği konular arasında yer aldı. Reytingleri kadar mekanlarıyla da konuşulan dizinin Gaziantep’te kullanılan ve oldukça görkemli olan ilk mekan Millet Hanı’nda yapılırken İstanbul sahneleri ise oldukça ünlü ve tüm Türkiye’nin tanıdığı bir ailenin Beylerbeyi’ndeki yalısında çekiliyor. Seyircinin görkemi ve göz alıcılığı ile hayran olduğu yalıda çekilen hikayede Korhan Ailesinin kullandığı Yalı Türkiye’nin çok yakından tanıdığı Sabancı Ailesi’nin çıktı. Duyanları oldukça şaşırtan haber magazin basını ve sosyal medyada oldukça geniş bir yer tuttu. İddiaya göre Yalı çapkını dizinde kullanılan Sabancılara ait Beylerbeyi’ndeki yalıdan alınan kiralama ücreti ise Sabancı ailesi tarafından Engelli Çocuklar Derneği’ne bağışlanıyor.

Yalı Çapkını Oyuncu Kadrosu

Cuma akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Yalı Çapkını reytinglerde liderliği elinde bulunduruyor. Bu sezon başlayan diziler arasında en başarılı sonuç alanlardan biri olan dizide birbirinden ünlü isimler rol alıyor. Dizide

-          Afra Saraçoğlu

-          Mert Ramazan Demir

-          Çetin Tekindor

-          Şerif Sezer

-          Gülçin Santırcıoğlu

-          Emre Altuğ

-          Gözde Kansu

-          Ersin Arıcı

-          Beril Pozam

-          Doğukan Polat

-          Hülya Duyar

-          Öznur Serçeler

-          Hülya Duyar

-          Diren Polatoğulları

-          Buçe Buse Kahraman ve

-          Menderes Samancılar gibi oyuncular yer alıyor.

07-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar