Yurdaer Okur Yargı Dizisine Başmüfettiş Olarak Dahil Oldu

Yurdaer Okur Yargı Dizisine Başmüfettiş Olarak Dahil Oldu
Dizi ve sinema filmlerinin aranılan isimlerinden başarılı oyuncu Yurdaer Okur Başmüfettiş Turgut Ali olarak Kanal D’nin başarılı dizisi Yargı’ya katıldı.

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D ekranlarında pazar akşamları seyirciyle buluşan Yargı dizisi ikinci sezonunda da yine oldukça başarılı bir şekilde ilerliyor. Her pazar akşamı yeni bölümüyle ekrana gelen ve aldığı reytinglerle gün birinciliğini elinde bulunduran Yargı özellikle son haftalarda oldukça heyecanlı ve merak unsuru yüksek bölümlerle seyirciyle buluşuyor. Sema Ergenekon tarafından kaleme alınan ve Ali Bilgin’in yönettiği diziye önümüzdeki bölümlerinden itibaren usta oyunculardan Yurdaer Okur konuk oyuncu olarak dahil oluyor. 6 Kasım akşamı yayınlanan bölümde ilk olarak Yargı kadrosuna katılan başarılı oyuncunun ilk bölümdeki performansı oldukça beğenildi. Dizide birçok dengeyi değiştirecek oyuncu hikayeye Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu Başmüfettişi Turgut Ali olarak dahil oldu.

Yargı’ya Başmüfettiş Geldi

Ay Yapım tarafından hazırlanan Kanal D’nin reytinglerde gün birinciliğini elinde bulunduran başarılı dizisi Yargı’nın hikayesine yeni bir karakter daha katıldı. İkinci sezonunda olan ve Pazar akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri Yargı dizisinin hikayesine son olarak Hakim dizisinde rol alan başarılı oyuncu Yurdaer Okur dahil oldu. Dizinin hikayesine Savcı Ilgaz, Başsavcı Pars ve Komiser Eren’i soruşturmak için dahil olan Başmüfettiş Turgut Ali karakterine hayat verecek oyuncu ilk bölümünde oldukça beğenildi. Hakimler Savcılar Yüksek Kurulu tarafından atanan Turgut Ali’nin hikayeye girişi seyirciyi oldukça heyecanlandırırken dizide ne gibi etkilere sebep olacağı ise şimdilik bilinmiyor.

Son Bölümde Neler Yaşandı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinin yayınlanan son bölümünde Savcı Ilgaz tarafından vurulan ve kuyu cinayetlerinin zanlısı olarak gösterilen Burak ölmüştür. Başsavcı Pars’ın da hakim kardeşi Neva’nın katili böylece ortaya çıkmış ve ölmüştür. Savcı Pars’ın kardeşinin cenazesi toprağa verilirken aynı anda da Neva’nın katili olan Burak’ın da cenazesi toprağa verilir. Ancak Avukat Yekta, Başsavcı Pars, Savcı Ilgaz ve Komiser Eren hakkında Hakimler Savcılar Yüksek Kuruluna şikayette bulunur. Yekta’nın şikayeti üzerine HSYK tarafından dosyaları soruşturmak için Baş Müfettiş Turgut Ali görevlendirilir. Turgut Ali güvenilir bir soruşturma yürütebilmek için Başsavcı Pars ve Savcı Ilgaz’ı açığa alır. Yargı her Pazar akşamı yeni bölümüyle Kanal D ekranlarında.

07-11-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar