Ünlü Sanatçı Merve Özbey'in İkinci Çocuğu Dünyaya Geldi

Ünlü Sanatçı Merve Özbey'in İkinci Çocuğu Dünyaya Geldi
2020 yılında Kenan Koçak ile dünya evine giren Merve Özbey ilk bebeğinin ardından geçtiğimiz gün ikinci bebeği olan Emir’i kucağına aldı.

Müzik sektörünün ünlü isimleri arasında yer alan ve 2020 yılında Kenan Koçak ile evlenen ve bir çocuğu bulunan şarkıcı Merve Özbey ikinci kez anne olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşadı. Kenan Koçak ile mutlu bir evliliği olan ve ünlüler dünyasında örnek çift olarak gösterilen Kenan Koçak ve Merve Özbey çiftinin geçtiğimiz aylarda bir bebekleri daha olacağı duyurulmuş ve Merve Özbey sevincini özellikle sosyal medya hesabından sevenleriyle paylaşmıştı. Çiftin ilk bebekleri Elif Özüm ise 2021 Şubat ayında dünyaya gelmiş ve çift kızlarının doğumuyla büyük sevinç ve mutluluk yaşamıştı. Merve Özbey sıkı sık ikinci bebeği istediğini sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla istediğini belirtmişti.

Emir Bebek Dünyaya Geldi

2020 yılında dünya evine giren Kenan Koçak ile ünlü şarkıcı Merve Özbey’in ilk bebekleri Elif Özüm Şubat 2021 yılında dünyaya gelmiş ve çift bebekleriyle büyük bir sevinç ve mutluluk yaşamıştı. İkinci bebeği de isteyen çiftin bir bebeklerinin daha olacağı geçtiğimiz aylarda Merve Özbey’in sosyal medya hesabından duyurulmuştu. Ünlü çiftin heyecanla bekledikleri ikinci bebekleri geçtiğimiz gün İstanbul’da özel bir hastanede dünyaya geldi. Bir erkek çocukları olan çift bebeklerine Emir adını verdi. Hastane tarafından yapılan açıklamada “48 cm, 2810 gram olarak dünyaya gelen bebeğin ve annenin sağlık durumları gayet iyi. Kendilerine sağlıklı ve uzun bir ömür diliyoruz” ifadeleri kullanıldı. Haber üzerine ünlü ismin sevenleri sosyal medya hesaplarından çifti tebrik mesajlarına tuttu.

Merve Özbey Kimdir?

Müzik dünyasının ünlü isimlerinden olan Merve Özbey 18 Temmuz 1988 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından müzik konusunda eğitim alan ünlü isim ilk olarak Ebru Gündeş, Demet Akalın, Bengü, Özcan Deniz, Ferman Toprak ve Yaşar İpek gibi ünlü isimlerin vokalistliğini yapan Merve Özbey ilk albümünü 2015 yılında yaptı. Daha sonra farklı albümlere imza atan ünlü isim müzik dünyasının sevilen isimleri arasına girmeyi başardı. Bugüne kadar pek çok yerde sahne alan ünlü ismin çıkardığı albümler arasında, Yaş Hikayesi, Devran, Yerle Yeksan, Kendine Dünya, Kaptan bulunmaktadır.

19-09-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar