Yalı Çapkını dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu

Yalı Çapkını dizisinin sete çıkış tarihi belli oldu
Star Tv ekranlarının sevilen dizisi Yalı Çapkını 2. sezon için hazırlıklarını tamamladı ve çekimler için gün saymaya başladı.

Geçtiğimiz sezonun en başarılı ve en iyi reyting alan dizilerinin başında gelen Yalı Çapkını yaz arasını bitiriyor. Sezon finalinin ardından tatile giren ve oyuncuları ve ekibin dinlenmeye çekildiği dizinin yeniden sete çıkmak için hazırlıklarını tamamlamak üzere olduğu öğrenildi. OGM Pictures tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında Cuma akşamları ekrana gelen dizi Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlandı. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı Yalı Çapkını geçtiğimiz sezon yayınlandığı Cuma akşamlarında en çok izlenen dizi olarak gün birinciliğini başka yapımlara kaptırmadı. Önümüzdeki sezon da aynı başarısını sürdürme kararlığında olan dizinin yapım şirketi OGM Pictures sezon arasında dizi için yeni hikaye ve yeni karakterlerle dizinin yeni sezonda da başarılı olması için çalışmalarını sürdürdü. Eylül ayının ikinci haftasında seyirciyle 2. Sezonunda buluşacak olan dizinin 2. Sezon için sete çıkış tarihi ise belli oldu.

25 Ağustos’ta sete çıkıyor

Star tv ekranlarının başarılı ve reytingi yüksek dizisi Yalı Çapkını ikinci sezon için çalışmalarını ve hazırlıklarını tamamlayarak set gününü beklemeye başladı. Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in yer aldığı ve senaryosunu Mehmet Barış Günger’in kaleme aldığı dizinin 2. Sezon çekim tarihi olarak 25 Ağustos belirlendi. 2. Sezonda da Cuma akşamları ekrana gelecek olan ve kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı dizinin yeni sezon set gününün belli olması hem dizinin sevenlerini hem de yapım ve oyuncu kadrosunu hareketlendirdi. Dizinin sevenleri şimdiden yeni bölümü beklemeye başlarken dizinin kadrosuna yeni katılan oyuncuların hikayeleri ve performansları da merak edilmeye başladı. 25 Ağustos’ta sete çıkarak 2. Sezon için çekimlere başlayacak dizinin yeni bölüm ilk yayın tarihi henüz tam netlik kazanmasa da eylül ayının ikinci haftasında yeni bölümün yayınlanması bekleniyor.

Yalı Çapkını oyuncuları kimler?

OGM Pictures tarafından hazırlanan ev Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan reyting rekortmeni Yalı çapkını birbirinden ünlü oyuncularla yeni sezonda da seyirci karşısına çıkacak. Kadrosunda, Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir, Çetin Tekindor, Şerif Sezer, Gülçin Santırcıoğlu, Emre Altuğ, Gözde Kansu, Ersin Arıcı, Beril Pozam, İrem Altuğ, Diren Polatoğulları, Hülya Duyar, Sezin Bozacı, Öznur serçeler ve Yiğit Tuncay gibi isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak, Binnur Kaya ve Tarık Emir Tekin de dahil olmuştu.

22-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar