Veda Mektubu veda etti

Veda Mektubu veda etti
Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve aldığı reytingler yeterli görülmeyen Veda Mektubu final yaparak ekranlara veda etti.

Kanal D ekranlarında pazartesi akşamları yayınlanan ve geçtiğimiz sezon ortalarında yayın hayatına başlayan iddialı dizi Veda Mektubu 21 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan 24. Bölümüyle ekranlara ve seyircisine veda etti. Most Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizi Kanal D ekranlarındaki yolculuğuna oldukça iddialı ve büyük beklentilerle başlamıştı. Ancak ilerleyen haftalarda dizinin aldığı reytingler hem kanalı ve hem de yapım şirketini hayal kırıklığına uğratmış ve dizi verilen şansı değerlendiremeyerek düşük reyting almaya devam etmişti. Başrolünde Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar ve Bennu Yıldırımlar’ın yer aldığı dizi dram ve aile türünde ele alınıyordu. Yönetmen koltuğunda deniz çelebi Dikilitaş’ın yer aldığı ve senaryosunu Deniz Akçay’ın kaleme aldığı Veda Mektubu kanal ve yapım şirketinin aldığı kararla yaz sezonunda devam etmiş ve sezon sonuna yakın final yapmasına karar verilmişti. Sonunda beklenen oldu ve kanalın büyük umut ve beklentilerle ekrana getirdiği Veda Mektubu 24. Bölümle birlikte seyircisine veda ederek final yaptı.

Veda Mektubu konusu ne?

27 Şubat 2023 Pazartesi akşamı ilk bölümüyle ekrana gelen ve Most Prodüction imzalı Veda Mektubu Kanal D ekranlarında seyirciyle buluştu. Kanal tarafından büyük umutlarla yayın akışına konulan dizi dram ve aile türünde ele alındı. Gençliğinde birbirine aşık olan ancak çeşitli sebeplerle kavuşamayan bir çiftin çocuklarının da yıllar sonra kendileri gibi benzer aşkı yaşamasının hikayesini konu alan Veda Mektubu yayınlandığı dönem boyunca beklenen reytingi alamadı. Son olarak 21 Ağustos Pazartesi akşamı 24. Bölümüyle ekranlara gelen dizi 24 bölümün ardından seyircisine veda etti. Dizinin birbirinden ünlü isimleri son çekim gününden sonra birbirine veda ederek dinlenmeye çekilmişlerdi.

Veda Mektubu oyuncuları kimler?

Most Prodüksiyon tarafından hazırlanan ve Deniz Çelebi Dikilitaş’ın yönetmen koltuğunda yer aldığı ve Deniz Akçay’ın senaryosunu kaleme aldığı Kanal D ekranlarının iddialı dizisi Veda Mektubu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyordu. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Nurgül Yeşilçay, Bennu Yıldırımlar, Selim Bayraktar, Rabia Soytürk, Emre Kıvılcım, Hazar Motan, Oğuzhan Şener, Hakan Karsak, Ümmü Putgül, Hande Elaman, Ahmet Kaynak ve Elif Çakman gibi isimler yer alıyordu.

22-08-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar