Yalı Çapkını Kaya (Tarık Emir Tekin) kimdir?

Yalı Çapkını Kaya (Tarık Emir Tekin) kimdir?
Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan Yalı Çapkını’nda Kaya karakterine hayat veren Tarık Emir Tekin Kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve 2. Sezonu 15 Eylül Cuma akşamı başlayacak olan reyting rekortmeni Yalı Çapkını hazırlıklarını tamamladı ve 37. Bölüm için son saymaya başladı. OGM Pictures tarafından hazırlanan e ilk sezonunda adeta Cuma akşamlarını tek başına domine eden ve aldığı reytinglerle her grupta seyircinin en çok izlediği yapım olan yargı çapkını yeni sezonda da seyirciyi ekran başına çekecek en güçlü yapım olarak görünüyor. Yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin’in yer aldığı ve senaryosunu Gülseren Budayıcıoğlu’nun hikayesinden Leyla Uslı Oter ve Ekin Akçay’ın kaleme aldığı Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna son olarak iki başarılı oyuncu katıldı. Dizide Kaya karakterine hayat verecek olan Tarık Emir Tekin ve Nükhet karakterine hayat verecek olan Binnur Kaya dizinin yeni ve merak edilen isimleri oldu.

Kaya (Tarık Emir Tekin) Kimdir?

Geçtiğimiz sezon başlayan ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Yalı çapkını 2. Sezonuna yeni karakterlerle giriyor. İlk sezonundaki başarısını bir kez daha tekrarlamak isteyen dizinin hikayesine yeni karakterler katıldı. Dizide Halis Ağa karakterinin Londra’da yaşayan kızı Nükhet ve torunu Kaya yıllar sonra Türkiye’ye, yalıya dönme kararı alırlar. Anne oğulun hikayey dahil olmasıyla yeni bir heyecan başlarken özellikle dizinin ana karakteri  Ferit’in kuzeni olan Kaya’nın yalıya gelmesiyle heyecanlı ve gerilimli anlar yaşanmaya başlar. Kaya’nın hikayesiyle yeni bir serüven başlarken Halis Ağa torunu Kaya ile ilgili kararlar almak zorunda kalır.

Tarık Emir Tekin Kimdir?

Türk dizi ve sinema filmi sektörünün son zamanlardaki başarılı ve hızlı yükselen oyuncularından Tarık Emir Tekin 15 Haziran 1997 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Ünlü şarkıcı ve oyuncu Şevval Sam’ın oğlu olan Tarık Emir Tekin, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk üzerine aldığı eğitimlerle birlikte oyuncu olarak setlerde yer almaya başlamıştır. Özellikle  Sadakatsiz dizisindeki başarısı ile hızlı bir çıkış yapan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Rise of Empires: Ottoman, Çıplak, Sadakatsiz, Bir Peri Masalı ve Akis adlı yapımlarda yer almıştır.

14-09-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar