Çöp Adam'ın Azer'i Soner Türker kimdir?

Çöp Adam'ın Azer'i Soner Türker kimdir?
Çarşamba akşamları Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon 2. Sezonu ile ekrana gelecek Çöp Adam dizisinin kadrosuna yeni bir isim katıldı.

Televizyon ekranlarında yayınlanan diziler seyircinin en büyük eğlence kaynağı olmaya devam ediyor. Her yıl hazırlanan onlarca yapım arasında en iyilerin ayakta kaldığı ve rekabetin içinde kendisine yer bulabildiği sektör tam anlamıyla bir çark gibi dizileri ezmeye ve yok etmeye devam ediyor. Milyonlarca liranın harcandığı bölümler seyircinin beğenisine sunuluyor ve reyting mücadelesinde kendisine yer bulmaya çalışıyor. Geçtiğimiz sezon Star Tv ekranlarında Çarşamba akşamları yayınlanmaya başlayan ve aldığı reytingler sınırda olan Çöp Adam dizisi bu sezon ikinci sezonuyla ekranlara gelmeye devam edecek sezonunda birçok oyuncuyla yollarını ayıran ve yeni bir hikaye üzerinde çalışan dizinin kadrosuna bu yeni hikayeyle birlikte yeni isimlerde katılmaya devam ediyor. Geçtiğimiz sezon gibi zor bir sezon geçirmek istemeyen dizinin hikayesine katılan karakterlerden biri e Azer. Karakter için OGM Pictures başarılı oyuncu Soner Türker’le anlaşmaya vardı.

Azer Kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelecek olan OGM pictures yapımı Çöp Adam dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmek için gün sayıyor. Çarşamba akşamları yayınlanan dizinin bu sezon yeni hikayesine göre kadrosuna kattığı karakterlerden biri de Azer. Azer Çöp adam dizisinde Özbekistan’dan gelen ve hikayeyi domine edecek biri olarak dikkatleri çekiyor. Özbekistan’dan Türkiye’ye gelen ve artık burada yaşamak isteyen Azer eşini ve çocuklarını Türkiye’ye getirtebilmek için bir çeteye dahil olacak ve bu sayede de Tamer ile yolları kesişecektir. İkili bundan sonra sık sık bir araya gelirken Azer dizinin ana karakterlerinden biri olacaktır.

Soner Türker Kimdir?

1 Ocak 19805 yılında İstanbul’da dünyaya gelen genç oyuncu Soner Türker ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuk eğitimi alarak setlerde yer almaya başlamıştır. İlk olarak Görevimiz Komedi dizisinde rol alan oyuncu daha sonra pek ok yapında yer almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlar arasında

-          Eşkiya Dünyaya Hükümdar Olmaz

-          Avlu

-          Diriliş Ertuğrul

-          Gecenin Kraliçesi

-          Görevimiz Komedi ve

-          Yuvaya Dönüş yer almaktadır. Oyuncunun Çöp Adam dizisindeki performansı seyirci tarafından merakla beklenmektedir.

14-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar