Yalı Çapkını senaristi geri döndü

Yalı Çapkını senaristi geri döndü
Mehmet Barış Günger hem Yan Oda hem de Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu yazmaya devam edecek. Bakalım dizinin performansı bu değişikliğin ardından nasıl bir seyir gösterecek.

Yalı Çapkını dizisi hangi kanalda ekrana geliyor? Dizinin ilk senaristi Mehmet Barış Günger geri mi döndü? Dizinin 48. Bölüm ne zaman yayınlanacak? YalıÇapkını yapımcısı ve yönetmeni kim? Yalı Çapkını hakkında merak ettikleriniz ve daha fazlası yazımzın içeriğinde. İşte detaylar …

Yalı Çapkını senaristi geri döndü

Geçen sezonun fırtına dizisi yeni sezona başlarken senarist değişikliğine gitmiş Mehmet Barış Günger’in yerine Leyla Uslu Oter ve Ekin Akçay gelmişti. Fakat dizi bir türlü geçen seneki izlenme oranlarına ulaşamadı.Mehmet Barış Günger daha sezon başlamadan ekipten ayrılmış ve Yan Oda dizisinin senaryosunu yazmaya hemen başlamıştı. Bu hafta eski ekiple beraber senaryoyu yazan Günger gelecek bölümden itibaren diziyi tamamen devralacak. Böylece Mehmet Barış Günger hem Yan Oda hem de Yalı Çapkını dizisinin senaryosunu yazmaya devam edecek. Bakalım dizinin performansı bu değişikliğin ardından nasıl bir seyir gösterecek. 

Yalı Çapkını oyuncuları ve karakterleri

Yönetmen koltuğunda Alptekin Bozkurt’un yer aldığı Yalı Çapkını dizisinin proje tasarımcısı Prof Gülseren Budayıcığlu. Bestesini Güldiyar Tanrıdağlı’nın yaptığı Yalı Çapkını dizisi ilk olarak 23 Eylül 2022 tarihinde Star TV ekranlarında izleyicisi ile buluşmuştu. OGM Pictures imzalı dizinin oyuncu kadrosunda bulunan isimler ve hayat verdikleri karakterler şu şekilde sıralanıyor; “Afra Saraçoğlu         Seyran Şanlı Korhan, Mert Ramazan Demir         Ferit Korhan, Çetin Tekindor      Halis Korhan, Şerif Sezer          Hatice "Hattuç" Şanlı, Gülçin Santırcıoğlu             İfakat Korhan, Emre Altuğ           Orhan Korhan, Gözde Kansu                Gülgün Korhan, Ersin Arıcı           Abidin, Beril Pozam        Suna Şanlı, Buçe Buse Kahraman             Pelin Yılmaz, İrem Altuğ     Sultan, Öznur Serçeler  Asuman Korhan, Hülya Duyar    Şefika, Diren Polatoğulları           Kazım Şanlı, Sezin Bozacı                Esme Şanlı, Yiğit Tuncay               Latif, Selen Özbayrak     Dicle, Toprak Sağlam      Zerrin Yılmaz, Binnur Kaya                Nükhet Korhan, Taro Emir Tekin              Kaya Sönmez, Büşra Alnıtemiz  Pırıl, Turgut Tunçalp       Şehmuz               , Sevcan Yaşar     Sinem, Sabriye Günüç   Aysel, Gülen Gedikoğlu               Ayşen”.

Dizinin 48. Bölümü Cuma günü

Cuma günlerinde Kızılcık Şerbeti ile kıyasıya rekebete devam eden Yalı Çapkını dizisi bu sene istenilen rakamlara ulaşabilmiş değil. Kızılcık Şerbeti dizisinde ise istiktrarlı bir artış göze çarpıyor. Bakalım senarist değişikliği bu tabloyu nasıl etkileyecek.? Dizinin 48. Bölümü 1 Aralık Cuma günü saat 20.00’de Star TV ekranlarında olacak.

28-11-2023
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler