Yalı Çapkını Talih (Cemre Gümeli) kimdir?

Yalı Çapkını Talih (Cemre Gümeli) kimdir?
Star Tv ekranlarında Cuma akşamları yayınlanan ve bu sezon ikinci sezonuyla ekrana gelen Yalı Çapkını dizisinde Cemre Gümeli kimdir ve hangi karaktere hayat vermektedir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonuyla seyirci karşısına çıkan Yalı Çapkını sezonun ilk yeni bölümüyle geçtiğimiz hafta Cuma akşamı seyirci karşısına çıktı. Geçtiğimiz sezonun flaş yapımlarından olan ve aldığı reytinglerle kanalının ve günün lider yapımlarından olan Yalı Çapkını bu sezona da hızlı başladı. Cuma akşamlarının en güçlü ve iddialı dizileri arasında yer alan OGM Pictures imzalı Yalı Çapkını Gülseren Budayıcıoğlu’nun esrinden dizi olarak uyarlanıyor. Kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak ünlü oyuncular Binnur Kaya, Emir Tarık Tekin dahil olmuştu. Afra Saraçoğlu ve Mert Ramazan Demir’in başrolünde yer aldığı dizinin kadrosuna son olarak Star Tv ekranlarında yayınlanan Yüz Yıllık Mucize dizisi ile bir anda parlayan Cemre Gümeli dahil oldu. Oyuncu dizide Talih karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Talih (Cemre Gümeli) Kimdir?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve ikinci sezonuyla ekranlarda olan Yalı çapkını bu sezona da hızlı başladı. Cuma akşamları ekrana gelen dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alırken dizinin kadrosuna son olarak Talih karakteri ile Cemre Gümeli dahil oldu. Özellikle Yüz Yıllık Mucize ile seyircinin dikkatini çeken güzel oyuncu dizide bir fizyoterapiste hayat verecek. Uğradığı bir saldırı nedeniyle kolundan hasar kalan Ferit’i iyileştirmek için büyük bir mücadele verecek olan Talih ayrıca dizide başka hikayelerin de içinde yer alacak ve zaman zaman gerilimlere neden olacak.

Cemre Gümeli Kimdir?

Bugüne kadar bir çok yapımda yer alan ancak son olarak rol aldığı Yüz Yıllık Mucize ile dikkatleri çeken güzel ve genç oyuncu Cemre Gümeli 24 Eylül 1993 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi Sanat ve kültür Yönetimi Bölümünden mezun olmuştur. Okuldan sonra aldığı oyunculuk eğitimlerinin ardından setlerde yer almaya başlayan Cemre Gümeli ilk olarak Tatlı İntikam dizisinde rol almıştır. Oyuncu daha sonra

-          Servet

-          Elimi Bırakma

-          Bay Yanlış

-          Barbaroslar: Akdeniz’in Kılıcı ve

-          Yüz Yıllık Mucize dizilerinde rol almıştır.

21-09-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar