Yalı Çapkını’da Yeni Oyuncular Katıldı

Yalı Çapkını’da Yeni Oyuncular Katıldı
Deprem sebebiyle ara veren diziler yeniden çalışmalarına başladı. Yalı Çapkını dizisinin kadrosuna iki yeni isim katıldı.

Kahramanmaraş merkezli yaşanan iki büyük depremin etkilediği 10 ilde hayatını kaybeden binlerce insan ve yaralananlar için ilan edilen ulusal yas sebebiyle televizyon kanalları yaklaşık 10 gündür deprem özel yayınları ile seyirci karşısına çıkıyordu. Kanallar bu dönemde herhangi bir program ya da dizileri ekrana getirmezken çekimlerde belli bir süre için durmuştu. Aradan geçen zamanın ardından kanallar yeniden rutinlerine dönmek için harekete geçtiler ve kanallar normal yayın akışlarına dönmeye başladılar. Her ne kadar diziler henüz yeniden ekrana gelmese de yapım şirketleri diziler için çalışmalara yeniden başladı. Bu sezon Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Cuma akşamları ekrana gelen OGM Pictures yapımı Yalı Çapkını dizinin hikayesine göre yeni oyuncularla zaman zaman kadrosunu güçlendiriyor. Bu çerçevede dizi iki yeni oyuncuyu kadrosuna kattı.

İki Yeni Oyuncu Katıldı

OGM Pictures yapımı Yalı Çapkını bu sezonun en çok reyting alan yapımlarının başında geliyor. Gülseren Budayıcıoğlu’nun eserinden televizyona uyarlanan dizinin kadrosunda Afra Saraçoğlu, Çetin Tekindor, Mert Ramazan Demir, Şerif Sezer, Emre Altuğ ve Gözde Kansu gibi oyuncuları kadrosunda bulunduran dizinin yönetmen koltuğunda Burcu Alptekin otururken dizinin senaryosunu ise Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Cuma akşamlarının en çok seyredilen dizisi olan ve aldığı reytinglerle kanalının da en çok izlenen yapımlarının başında gelen diziye son olarak ise iki yeni isim katıldı. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre dizinin önümüzdeki bölümlerinden itibaren dizinin kadrosuna Canan Çamyurdu ve Uğur Demirpehlivan katıldı. Dizinin yeni bölümünün ne zaman ekrana geleceği konusunda ise henüz alınmış bir karar bulunmuyor.

Uğur Demirpehlivan Kimdir?

Bugüne kadar pek çok yapımda rol alan oyuncu Uğur Demirpehlivan 1 Ocak 1963 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olan oyuncu bugüne kadar pek çok yapımda rol almıştır. Oyuncunun yer aldığı yapımlar arasında, Hayat Bağları, Paşa Baba Konağı, Kırık Kanatlar, Köprü, Dağlar Delisi, Baba Ocağı, Bir Çocuk Sevdim, Ustura Kemal, Fatih Harbiye, Hanım Köylü, Meryem, Ege’nin Hamsisi, Kuzey Yıldızı İlk Aşk, Son Osmanlı Yandım Ali, Türkan ve Babamın Ceketi yer almaktadır.

18-02-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar