Yalı Çapkını'nda hüzün var

Yalı Çapkını'nda hüzün var
Fuat'tan sonra Orhan'ın kaybı Halis Ağa'yı çok sarsar. Halis Ağa'nın yerine Ferit babasının intikamını almaya yemin eder ve Kont Ziya ile işbirliğine girer.

Orhan’ın vefatı sonrası Seyran kendini sorumlu görerek Korhanlara çok büyük kötülüğünün dokunduğunu düşünür. Ferit ise babasının ölümüyle yanar kavrulur adeta. Dedesinden istediği tepkiyi alamayınca soluğu Kont Ziya’nın yanında alır.

Fuat’tan sonra Orhan’ın ölümü yalıyı yas evine çevirir

Gelecek sende devam edecekler listesine adını yazdıranlardan biri olmayı başaran Star TV’nin Yalı Çapkını dizisi 7 Haziran veya 14 Haziran tarihinde sezon finali yapacak. Daha önce 14 Haziran açıklanan dizi bir sürpriz yaparak 7 Haziran’da da sezon finali yapabileceği gelen kulis bilgileri arasında. Pelin karakterine hayat veren Buçe Buse Kahraman’ın kesin olarak gelecek sezonki oyuncu kadrosunda yer almayacağı da gelen bilgiler arasında. Hatta güzel yıldızın yeni bir proje ile anlaşma imzalaması dan an meselesi. 

Türkü Su Demirel geliyor

Geçen sezona oranla bu sene izlenme oranlarında istenilen performansı gösteremeyen Yalı Çapkını dizisinin gene de gelecek sezon devam edecek diziler arasında yer alması oyuncular ve teknik ekip arasında sevinç dalgası oluşturdu. Bu arada diziye sezon finaline yaklaşırken yeni bir isim dahil oldu. En son Ömer dizisinde yer alan Türkü Su Demirel Yalı Çapkını dizisine İfakat’ın yeğeni Serpil karakteri ile dahil oluyor. İfakat’ı gölgede bırakacak kadar hırslı olan Serpil’in diziye ayrı bir renk ve heyecan katacağı düşünülüyor. Bir ara diziden ayrılan senarist Mahmet Barış Günger’in gelecek sezon dizide yer alamayabileceği de ihtimaller dahilinde. Diziden ayrılınca reytinglerde düşüş olmasından dolayı yapımcı ve yayıncı şirket bu konuya sıcak bakmasa da gelecek sezonun neler getireceğini hep beraber göreceğiz.

Orhan'ın ölümü yalıyı yangın yerine çevirir

Dizinin son bölümünde korkunç bir olay olmuş ve dizinin belkemiklerinden olan ve Halis Ağa’nın hayatta kalan tek oğlu Orhan’ın hayatını kaybetmişti. Yalıya sanki bir bomba düşmesine neden olan bu üzücü olaydan sonra Ferit dedesinden beklediği tepkiyi görememenin hayal kırıklığını yaşar. Fuat’tan sonra Orhan’ın ölümünden de kendini sorumlu tutan Seyran aileye çok büyük zararının olduğunu düşünür. Ayrıca kimselere duyurmamak için büyük çaba gösterdiği hastalığının başkaları tarafından duyulması da Seyranı şaşkına çevirir. Babasının intikamını alabilmek için gemileri yakan Ferit, Kont Ziya’dan yardım almaya karar verir. Fakat bu yol çok tehlikelidir.

31-05-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler