Yalnız Kurt dizisi Altay (Hasan Denizyaran) kimdir?

Yalnız Kurt dizisi Altay (Hasan Denizyaran) kimdir?
ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yalnız Kurt dizisinde Altay karakteriyle fazlasıyla dikkat çeken Hasan Denizyaran kimdir?

ATV ekranlarının Sinegraf imzalı dizisi Yalnız Kurt, başladığı gibi ses getirmeyi başardı. Altay karakterini canlandıran Hasan Denizyaran beğeni topladı. 1. bölüm sonrasında "Yalnız Kurt dizisi Altay (Hasan Denizyaran) kimdir?" gibi aramalar yapıldı.

 

28 Ocak Cuma akşamı ilk bölümüyle ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Yalnız Kurt dizisi büyük ilgi gördü. Yayınlanan ilk bölüm reytinglerin zirvesinde yer aldı. Dizide rol alan oyuncular arasında en çok dikkat çeken isim ise başrolde yer alan Hasan Denizyaran oldu. Arama motorlarında genç oyuncunun adının aramaları arttı. Dizinin izleyicileri Altay karakterini canlandıran Hasan Denizyaran'ın kim olduğunu fazlasıyla merak ediyor. Genç oyuncu ile ilgili bilgileri sizler için derledik. Tüm bilgilere ve daha fazlasına bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Yalnız Kurt dizisi Altay (Hasan Denizyaran) kimdir?

26 Mayıs 1993 tarihinde dünyaya gelen Hasan Denizyaran, İstanbul Aydın Üniversitesi’nde Drama ve Oyunculuk Bölümü'nden mezun oldu. Kariyerine modellik yaparak başladı ve ardından dizi ve film projeleriyle oyunculuk kariyerine başladı. 2016 yılında FOX TV'den ekrana gelen Hayat Sevince Güzel dizisi rol aldığı ilk dizi oldu. 2017 yılında vizyona giren 4N1K filmiyle beraber kariyeri devam etti. 2018 yılında Kanal 7'den ekrana gelen Elif dizisinde rol aldı. 2019 yılında vizyona giren Kim Daha Güzel filmi ve ardından Kanal D'nin yayınladığı Afili Aşk dizisinde rol aldı. Son olarak 2021 yılında dijital platform Exxen'de yayınlanan Bu Benim Masalım dizisinde rol aldı. 28 yaşındaki oyuncu 2022 yılında ATV'nin ekrana getirdiği Yalnız Kurt dizisiyle oyunculuk kariyerini sürdürüyor.

Hasan Denizyaran'ın rol aldığı diziler ve filmler

Yalnız Kurt, 2022- (Altay Kurtoğlu)

İşte Bu Benim Masalım, 2021 (Pamir)

Afili Aşk, 2019 (Uğur)

Kim Daha Mutlu?, 2019 (Sinan)

Elif , 2018 (Akın)

4N1K, 2017 (Ali Tekelioğlu)

Hayat Sevince Güzel, 2016 (Erkan Yıldız)

Yalnız Kurt dizisinin konusu ne?

Süper Baba, Deli Yürek, Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi, Sakarya Fırat ve Sen Anlat Karadeniz gibi reyting rekortmeni dizilerin arkasındaki isim olan Osman Sınav bu kez Yalnız Kurt dizisini izleyicilerin karşısına çıkarıyor. Yalnız Kurt dizisi Golyat'a karşı verilen mücadeleyi konu alıyor.

03-02-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar