Şok! Kanunsuz Topraklar Final Kararı Aldı

Şok! Kanunsuz Topraklar Final Kararı Aldı
Ekranların sevilen dizisi Kanunsuz Topraklar için erken final kararı alındı. Dizi sektörünü şoke eden gelişme seyirciyi de derinden üzdü.

Televizyon ve dizi sektörü bugün son dakikada gelen bir haberler sarsıldı. Bu sezon başlayan pek çok dizi erken final kararı almış ve adeta dizi sektörü bu sezon tam bir yıkım yaşamıştı. Özellikle Fox Tv bu sezon ekrana getirdiği yapımlardan bir verim alamamış ve bu yapımlar erken final yaparak seyirciye veda etmişti. Aynı zamanda diğer kanallarda yayınlanan yapımlardan bazıları da aynı akıbeti yaşayarak ekranlara veda etti. Ancak bugün gelen son dakika haberi bütün bunları unutturacak gibi. Fox Tv ekranlarında bu sezon başlayan ve üzerinde uzun süren bir hazırlık yapılan dönem dizisi Kanunsuz Topraklar’ın erken final yapacağı öğrenildi. Gold Yapım tarafından hazırlanan ve 1930’lu yılların Zonguldak’ını ve maden ocaklarında çalışanların hayatlarını anlatan Kanunsuz Topraklar’ın erken final yapacağı haberi sektörü şoke etti.

Kanunsuz Topraklar Veda Ediyor

Gold Yapım tarafından bu sezon hazırlanmaya başlayan ve yaz sezonu boyunca üzerinde titizlikle çalışılan büyük bütçeli işlerden Kanunsuz Topraklar erken final kararı aldı. Fox tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen dizi kanalın en çok güvendiği yapımların başında geliyordu. Dönem dizisi olan Kanunsuz Topraklar sezon başında ekrana gelmeye başlamış ve ilk başlarda aldığı reytinglerle hem kanalda hem de yapım şirketinde umut yaratmıştı. Ancak ilerleyen haftalarda yapımın reytinglerinde düşüşler başlamış ve bu durum dizi hakkında söylentiler yapılmasına sebep olmuştu. Buna rağmen yayınına devam eden dizi için bugün karar verildi. Kanal ve yapım şirketi daha fazla zarar etmemek için sevilen dizi Kanunsuz Topraklar’ın erken final yapmasına karar verdi. Dizinin final tarihi olarak ise önümüzdeki hafta 16. Bölüm olarak belirlendi.

Kanunsuz Topraklar Oyuncuları

Gold Yapım tarafından hazırlanan ve Fox Tv ekranlarında Çarşamba akşamları ekrana gelen Kanunsuz Topraklar’da ünlü oyuncular Uğur Güneş, Esra Bilgiç, Kaan Taşaner, Necip Memili, Murat Daltaban, Doğaç Yıldız, Ezgi Çelik ve Onuryay Evrantan rol alıyor. Zonguldak ve çevresinde çekilen dizi son olarak 15. Bölümle ekrana geldi. 9 Şubat Çarşamba akşamı 16. Bölümüyle ekrana gelecek dizi seyircisine veda edecek.

03-02-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar