Defne Joy Foster'in oğlu 12 yaşına girdi! Son hali görenleri duygulandırdı

Defne Joy Foster'in oğlu 12 yaşına girdi! Son hali görenleri duygulandırdı
Ünlü oyuncu Defne Joy Foster 11 yıl önce vefat etmişti. Annesi öldüğünde 2 yaşında olan Can 12 yaşına girdi. Defne Joy Foster'ın oğlu Can'ın son hali ise görenleri duygulandırdı.

Ekranın sevilen isimlerinden biri olan Defne Joy Foster 2011 yılında hayatını kaybetmişti. Ünlü oyuncunun ani ölümü o dönemin en çok konuşulan olaylarından biriydi. Dönemin en çok izlenen dizilerinden biri olan Sihirli Annem'de uzun süre Eda karakterini ccanlandıran Defne Joy Foster bir gece arkadaşının evinde fenalaşarak ölmüştü. Kadıköy Caddebostan'da yaşanan olayın üzerinden tam 10 yıl geçti. Defne Joy Foster'in annesi ve sevenleri onu ölüm yıldönümü olan 2 Şubat'ta mezarı başında ziyaret etti. Bu ziyaret sonrasında annesi öldüğünde henüz 2 yaşında olan Can'ın son hali de gündeme geldi.

Defne Joy Foster'in ölümünün üzerinden 11 yıl geçti

Defne Joy Foster'in evli olduğu Yasin Solmaz'dan bir erkek çocuğu olmuştu. Can adını verdikleri minik oğulları annesini çok küçük yaşta kaybetti. Defne Joy Foster'in ölümünden bir süre sonra Yasin Solmaz yeni bir aile kurdu. Oğlu Can'la da ilgilenmeye devam eden Yasin Solmaz'ın yeni bir hayatı oldu. Foster'in oğlu Can'ın son halini görenler sosyal medyadan çok sayıda mesaj yazdı. 12 yaşına giren Can'ın annesine benzerliği ise Defne Joy Foster'ın hayranlarını duygulandırdı. "Keşke annen de görseydi büyüdüğünü" şeklindeki birçok yorum ve mesaj sosyal medya platformlarından paylaşıldı.

Defne Joy Foster'in annesinin başvurusu reddedildi

Ünlü oyuncu Defne Joy Foster'in vefatı sonrası şüpheli durumların olduğu iddia edilmişti. Defne Joy Foster'ın annesi Hatice Foster kızının ölümünün aydınlatılması için yargı yollarını aşındırıyor. Defne Joy Foster'ın 11. ölüm yıldönümüne yakın bir tarihte AYM'ya yapılan bireysel başvuru da reddedilmişti. Defne Joy Foster gazeteci Ahmet Altan'ın oğlu Kerem Altan'ın evinde fenalaşmış ve vefat etmişti. Defne Joy Foster'ın 2 Şubat'taki ölüm yıl dönümünde sadece iki arkadaşının mezarını ziyaret etmesi de gözlerden kaçmadı. Defne Joy Foster 2 Şubat 2011 yılında o dönemde 2 yaşında olan oğlu Can'ı geride bırakarak hayatını kaybetmişti.

03-02-2022
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar