Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor?

Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor?
Sen Anlat Karadeniz'in yerine alternatif olması beklenen Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor, sorusuna cevap haberimizin detaylarında

Yeni sezonda ATV ekranlarında yayınlanacak olan Yalnız Kurt dizisi son günlerin en çok merak edilen konularından. Sen Anlat Karadeniz'in yerine alternatif olması beklenen Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor, sorusuna cevap haberimizin detaylarında. Şimdi ayrıntılar

Yalnız Kurt dizisi nerede çekiliyor?

ATV ekranlarında yayınlanan ve 10 bölüm sonra final yapması beklenen Sen Anlat Karadeniz dizisi bitmeden yerine yeni bir dizi geliyor. İçeriği çok azla bilinmeyen Yalnız Kurt dizisi daha ekranlara gelmeden çekim yeri hakkında çeşitli rivayetler dolaşmaya başladı. S.A.K. dizi ekibi tarafından hazırlanan proje yine bir Osman Sınav imzası taşıyor. S.A.K. dizi ekibi tarafından hazırlanan Yalnız Kurt dizisinin çekimleri henüz başlamadı. Ancak dizinin içeriğine bakınca senaryosu gereği Karadeniz bölgesi olacağı söyleniyor. Çünkü zaten dizi Sen Anlat Karadeniz’in alternatifi olacağı için onun çekim yerleri kullanılabilir. Dizide gösterilmesi beklenen manzara ve mekanlar görsel ağırlıkta. Bu nedenle doğa içerikli beklenen dizi muhteşem manzaralara ev sahipliği yapan Karadeniz bölgesi olması ağır basıyor. Henüz seti kurulmayan dizi 2020 yılında ekranlara gelecek.

Yalnız Kurt’un Oyuncuları

Nerede çekileceği merak edilen dizinin oyuncu kadrosu da şekillenmedi. Ancak Karadeniz bölgesinde çekileceğini düşünürsek bölgesel oyuncular hatta bölgeden oyuncu olmak için diziye başvurular alınacak. Kulislerde başrol için İbrahim Çelikkol ismi geçse de haber doğrulanmadı. Büyük bir ihtimalle başrol oyuncusu Ulaş Tuna Astepe olacağı gelen haberler arasında.

Yalnız Kurt teknik ekibini tanıyalım

Yine bir Ay Yapım imzası taşıyacak olan Yalnız Kurt’u usta isim Osman Sınav yönetecek. Ay Yapım imzası taşıyan Kuzgun, 8. gün, Çukur, Fi, Aşkı Memnu gibi diziler hep üst basamaklarda yer buldu. O nedenle Yalnız Kurt dizisinin reyting kaygısı taşımayacak. Senaryo ise Eylem Canpolat’a teslim.

Osman Sınav’ı tanıyalım

1956 Burdur doğumlu Osman Sınav yönetmen, senarist ve reklamcıdır. 1975 yılında İstanbul Devlet Güzel Sanatlar Akademisi Resim Bölümü’nü bitirdi ve ardından aynı akademinin Sinema Televizyon Enstitüsü’nü bitirdi. Man Ajans’ta metin yazarı olarak çalışan Sınav, metin yazarlığının yanı sıra creative grup başkanlığı görevini de yürüttü. 1984 yılında Sinegraf Film Yapım/Yönetim Ltd. Şti.'ni kurarak 500 reklam filmi ve kampanya yazdı. Bir Muharririn Ölümü filmiyle film sektörüne giriş yapan Osman Sınav, Süper Baba isimli TV dizisinin yönetmenliğini yaptı.

Altın Portakal ödülü kazandıracak Yalancı’yı çeken yönetmen, Melek Apartmanı, Mavi Düşler ve Sıcak Saatler gibi diğer TV dizileriyle şöhretini perçinleştirdi. Kenan İmirzalıoğlu’nu keşfeden yönetmen, muhteşem bir ikili oluşturtarak Deli Yürek, Bumerang Cehennemi’yle hatırı sayılır bir gişe başarısı elde etti. Ekmek Teknesi, Kurtlar Vadisi gibi ölümsüz eserlere imza atan Osman Sınav mafya ve derin devlet eksenli ilişkileri irdeledi.

Bazı Eserleri

Şahane Damat 2016

İnadına Aşk 2015-2016

Hatasız Kul Olmaz 2014

Kılıç Günü 2010

Sakarya-Fırat 2009

Doludizgin Yıllar 2008

Pars: Narkoterör 2008

Pusat 2007

Acı Hayat 2005

Kurtlar Vadisi 2003

Ekmek Teknesi 2002

Hayat Bağları 1999

Sen Anlat Karadeniz 2018-

Deli Yürek 1998

Süper Baba 1994

Bir Muharrir'in Ölümü 1987

Uzun Hikaye 2012

Pars: Kiraz Operasyonu 2007

Deli Yürek: Bumerang Cehennemi 2001

Gerilla 1995

Yalancı 1993

Küçük Dünya 1990

03-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar