Yaralı Kuşlar dizisi yeni sezonda devam edecek mi?

Yaralı Kuşlar dizisi yeni sezonda devam edecek mi?
Kanal D'nin günlük dizisi Yaralı Kuşlar gelecek sezon devam edecek mi? Dizi yaz sezonunda var mı? Yaralı Kuşlar'ın yapım şirketi Stellar ile Kanal D arasında nasıl bir anlaşma var?

Stellar Yapım tarafından Kanal D için günlük olarak hazırlanan ve yapımcılığını İnci Gülen Oarr’ın üstlendiği, senaryosunu Elif Yılmaz, Emek Fulya Tanrıkulu, Hazel Sevim Ünsal ve Münevver Yıldız’ın kalem aldığı, başrollerinde, Gizem Arıkan, Emre Mete Sönmez, Ali Yasin Özegemen, Ayşen İnci, Özgür Özberk, Elif Erol, Utku Çorbacı ve Cemre Melis Çınar’ın yer aldığı Yaralı Kuşlar ekran serüvenine devam ediyor. 39 bölümü geride bırakan dizi her ne kadar reytinglerde umduğunu bulamamış olsa da gelecek için umut vaadediyor. Hikayesinin her geçen bölüm daha da renkli hale geldiği ve seyirci tarafından da merakla seyredilmeye başlanan Yaralı Kuşlar’ın gelecek sezon devam edip etmeyeceği merak konusu oldu.

Yaralı Kuşlar Gelecek Sezon Devam Ediyor mu?

Kanal D’nin günlük dizisi Yaralı kuşlar her geçen bölüm üstüne koyarak ilerliyor. Günlük diziye göre henüz yolun başında olan ve buna karşın seyirci tarafından merakla takip edilen dizinin gelecek sezon devam edip etmeyeceği seyirci tarafından sıkça sorulmaya başlandı. Yapımcı firma ve Kanal D’den alınan bilgilere göre dizinin gelecek sezon devam edip etmeyeceği net olmamakla birlikte yaz sezonunda devam edeceği gelen bilgiler arasında.

100 Bölüm Anlaşması!

Stellar Yapım tarafından Kanal D için hazırlanan Yaralı Kuşlar’ın yayıncı kanalla yapım şirketi arasında 100 bölümlük bir anlaşması olduğu ve bunun ardından dizinin başarısına göre gelecek sezon devam edip etmeyeceğine karar verileceği iddia ediliyor. Senaryo danışmanlığını yılların tecrübesi Senarist Mehmet Uyar’ın yaptığı dizinin bu 100 bölümün ardından masaya yatırılacağı ve artısı eksisinin değerlendirilerek bir karar verileceği belirtiliyor. Ancak gelen ilk bilgilere göre kanal D’nin Yaralı Kuşlar’dan memnun olduğu ve geleceksezon da devam edeceği iddia ediiyor.

Yaralı Kuşlar Konusu!

Yaralı Kuşlar, yıllar önce ailesinden koparılmış ve bambaşka bir yaşama mecbur bırakılmış küçük Ömer’in, ablası bildiği ancak gerçekte ablası olmayan Meryem’le hayata tutunma çabasını ve bu sırada farkında olmadan gerçek babasının yanında yaşamaya başlamsını anlatmaktadır. Bu sırada Ömer hikaye ilerledikçe geröek babasına daha da yaklaşacakve bir süre sonra Ömer öz babasına kavuşurken ablası bildiği Meryem’le de babası Levent arasında duygusal bir ilişki başlayacaktır.

23-05-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar