Yaralı Kuşlar Meryem (Gizem Arıkan) kimdir?

Yaralı Kuşlar Meryem (Gizem Arıkan) kimdir?
Yaralı Kuşlar Meryem (Gizem Arıkan) kimdir? Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yaralı Kuşlar oyuncu kadrosunda yer alan Gizem Arıkan kimdir?

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yaralı Kuşlar, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye başladı. Dizi severlerin merakla beklediği proje ilk bölümü ile geçtiğimiz Pazartesi günü ekranlara geldi. Oyuncu kadrosu ile de ilgi çeken Yaralı Kuşlar'da yer alan Gizem Arıkan merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Yaralı Kuşlar Meryem (Gizem Arıkan) kimdir? Yaralı Kuşlar Meryem karakter özellikleri.. İşte Yaralı Kuşlar dizisi ve tüm merak edilenler...

Birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı Yaralı Kuşlar dizisinin senaryosunda Mehmet Uyar yer alırken, yapımcılığını ise Stellar Yapım üstlenmektedir. Yönetmen koltuğunda Cem Tabak'ın oturduğu Yaralı Kuşlar projesi geçtiğimiz Pazartesi günü ilk bölümü ile ekranlara geldi. Aynı zamanda yurtdışında da yayın hayatına başlayacağı söz konusu olan Yaralı Kuşlar dizisi en çok konuşulan projeler arasında yer almakta. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Meryem karakteri ise tüm seyirci tarafından söz konusu oldu. Peki Yaralı Kuşlar Meryem (Gizem Arıkan) kimdir? İşte güzel oyuncu Gizem Arıcan ile ilgili tüm merak edilenler...

Gizem Arıkan kimdir?

1985 yılında dünyaya gelen güzel oyuncu Gizem Arıkan İstanbul doğumludur. Televizyon dünyasının yeni oyuncuları arasında yer alan Gizem Arıkan, geçmişte kız kardeşini kaybetmiştir. Daha önce herhangi bir dizide rol almayan Gizem Arıkan, şimdiden ekranların gözdesi haline geldi. 

Daha önce başrollerinde Gizem Karaca, Mustafa Mert Koç, Tarık Papuçoğlu, Ruhsar Gültekin, Asuman Tabak, Hacı Ali Konuk'un yer aldığı Organik Aşk filminde rol alan Gizem Arıkan şimdi ise Yaralı Kuşlar dizisinde yer alacak. Yaralı Kuşlar dizisinde Meryem karakterini canlandıran Gizem Arıkan, oyunculuk için önemlibir adım atmış oldu.

Yaralı Kuşlar Meryem karakteri; Annesinin ölümünün ardından üvey babası tarafından taciz gören Meryem, sadece kendisinin değil Ömer'in yaşadıklarından sonra da daha fazla dayanamaz. Evden kaçarak İstanbul'a gelen Meryem, yanında Ömer'i de getirir. Ancak kurtuluş İstanbul'da olmayacaktır. Kardeşi Ömer'in mutluluğu için işin ne olduğunu önemsemeden çalışmaya karar veren Meryem, oldukça zor günler geçirecektir. Öte yandan tüm zorluklar yetmezmiş gibi birde aşk kapısını çalacaktır. Hiç beklemediği anda aşık olan Meryem'in artık hayata bakış açısı daha farklıdır. Peki ya kurtuluş aşk mıdır? 

Kanal D ekranlarının yeni dizisi Yaralı Kuşlar, hafta içi her gün 16:00'da

Yaralı Kuşlar dizisi konusu

Ömer, uzun yıllar önce kaçırılmış ve hayatı kökünden değiştirilmiştir. Meryem ise yıllar boyuncaÖmer'i sahiplenerek onu kardeşi yerine koymuş ve ablalık yapmıştır. Ömer'i babasının şiddetinden kaçırarak İstanbul'a götüren Meryem, ona hakettiği yaşamı sunmak ister. Ancak bu o kadar kolay olmayacaktır. Ömer'in babası uzun uğraşlar sonucunda İstanbul'da onları bulur ve onların hayatını cehenneme çevirecektir.

Yaralı Kuşlar dizisi oyuncuları

Başrollerinde Gizem Arıkan ve Emre Mete Sönmez'in yer aldığı Yaralı Kuşlar dizisinin oyuncu kadrosunda, Ali Yasin Özegemen, Özgür Özberk, Elif Erol, Ayşen İnci, Tuğba Tutuğ, Utku Çorbacı, Cemre Melis Çınar, Emre Çaltılı, Hasan Balılıktaş, Canan Karanlık, Sezgin Irmak, Emek Büyükçelik, Nuray Erkol ve Ozan Turan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

04-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar