Ali ve Sevda dizisine iki yeni oyuncu katıldı

Ali ve Sevda dizisine iki yeni oyuncu katıldı
Çok yakında ATV ekranlarında yayınlanması beklenen Ali ve Sevda dizisinin kadrosu şekilleniyor. Diziye son olarak Zehra Yılmaz ve Burak Serdar Şenal katıldı.

Başrollerinde Keremcem ile Özgü Kaya'nın yer alacağı Ali ve Sevda dizisinin hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Baba Yapım imzalı dizinin yönetmeni Hakan Arslan olup Ali ve Sevda'nın hikayesini senarist Hakan Kandal yazacak. Yaz sezonunda da devam etmesi beklenen dizinin oyuncu ekibi giderek şekilleniyor. Dizi kadrosuna en son eklenen Zehra Yılmaz ve Burak Serdar Şenal hangi rollere hayat verecek? 

Diziye katılan yeni isim Zehra Yılmaz daha önce Bodrum Masalı ve Cennetin Gözyaşları gibi dizilerde kendisini göstermiştir. Şimdi ise oyuncu koçu Şüeda Çil ile yeni dizisine hazırlanmaktadır. Ali ve Sevda dizisinde Sevda'nın (Özgü Kaya) en yakın arkadaşı Tuğçe karakterine hayat verecek olup karakteri ve dizisi hakkında şunları söylemiştir: “Tuğçe, Sevda’nın en yakın arkadaşı, hatta tek arkadaşı. Birbirlerine çok benziyorlar ama benzerliklerinin yanı sıra zıtlıkları da var. Bu zıtlıklar da aralarında bazı çatışmalara sebep olacak. Tuğçe, Sevda’yı çok seviyor ama kıskandığı şeyler de var. Bunları hikaye içerisinde göreceğiz. ‘Ali ve Sevda’ projesini de canlandırdığım karakteri de çok sevdim. Seyircinin de çok seveceğinden eminim. Dizinin başlayacağı günü iple çekiyorum.”

Dizinin yeni erkek oyuncusu Burak Serdar Şanal ise Ali'nin (Keremcem) kayıp olan Pilot lakaplı kardeşi Süleyman karakterini canlandıracaktır. Eczacı Duygu Selvi’yle (Sebahat Kumaş) aşk yaşayacak olan Süleyman tam bir uçak sevdalısıdır.

ZEHRA YILMAZ KİMDİR?

Zehra Yılmaz, 25 Haziran 1994 yılında İstanbul’da doğmuştur. Üniversite eğitimini Marmara Üniversitesinde tamamlamasının ardından Cüneyt Sayıl Oyunculuk Atölyesi’nde oyunculuk eğitim almıştır. Kanal D ekranlarında yayınlanan Bodrum Masalı isimli dizide rol alarak ilk oyunculuk deneyimini yaşamış olan genç güzel daha sonra Kara Yazı dizisinde boy göstermiştir. Zehra Yılmaz son olarak Cennet'in Gözyaşları dizisinde Melisa karakterini canlandırmıştır. 

BURAK SERDAR ŞANAL KİMDİR?

Burak Serdar Şanal, 28 Ağustos 1988 İstanbul'da doğmuştur. Maltepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği bölümünde okumuş aynı üniversitenin drama kulübünde eğitim almıştır. 2014 – 2016 yılları arasında TRT 1‘de yayınlanan “Yeşil Deniz” dizisinde oynamıştır. Rol arkadaşı Merve Akkaya ile bu dizide tanışmış olup 20 Nisan 2016 tarihinde nişanlanmıştır. Son olarak Fox TV'de ekranlarında izlediğimiz Rüzgar'ın Kalbi dizisinde Deniz Baysal ile başrolü paylaşmıştır. 

03-04-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar