Yargı 15. bölüm izle

Yargı 15. bölüm izle
Yargı 15. bölüm izle: Yargı dizisi tek parça ve full HD olarak nereden izlenir? Yeni bölüm, kesintisiz ve canlı olarak bu adreste.

Yargı 15. bölüm izle: Kanal D'nin Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun başrolde yer aldığı Yargı dizisi yeni bölüm ile bu akşam ekrana geliyor. Ay Yapım imzası taşıyan dizi için seyirciler "Yargı 15. bölüm full izle" ya da gibi aramalar yapıyorlar. Sevilen diziyi bu sayfadan canlı ve kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. Dizinin 9 Ocak Pazar akşamı ekrana gelecek bölümünü izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın. Ayrıca bu akşam yayınlanacak bölüm ile ilgili ayrıntılara da bu sayfada ulaşabilirsiniz. Yargı 15. bölüm tek parça, full HD izle.

Yargı 15. bölüm izle

Pazar akşamlarının milyonlarca seyircisi bulunan dizisi Yargı, iki haftalık koronavirüs ve yılbaşı arasının ardından yeni bölümüyle geri dönüyor. Pınar Deniz, koronavirüse yakalanması nedeniyle çekimler durmuştu. Oyuncunun karantinadan çıkmasıyla birlikte çekimler yeniden başladı. Yargı dizisinin yeni bölümü 9 Ocak Pazar akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak. Bu bölümü canlı, kesintisiz, full, tek parça, full HD olarak bu sayfadaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Yargı dizisinin oyuncu kadrosunu Kaan Urgancıoğlu, Pınar Deniz, Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Uğur Arslan, Arda Anarat, Nilgün Türksever, Cezmi Baskın, Ayşenil Şamlıoğlu, Başak Gümülcinelioğlu, Nergis Öztürk, Yiğit Kalkavan, Hakan Dinçkol, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Pınar Çağlar Gençtürk, Zeynep Atılgan, Özay Özgüler, Onur Özaydın, Özlem Çakar ve Beren Nur Karadiş gibi isimler oluşturuyor.

Yargı dizisinin yeni bölümünde neler olacak?

Ceylin, tutuklu olarak yargılanmaya başlar. Ilgaz, alınan kararı şaşkınlıkla karşılar ve Ceylin'in suçlu olabileceğine ihtimal bile vermez. Ceylin ise yaşananları tam olarak hafızasında bir araya getiremez. Yekta Tilmen, oğlunun ölmesinin ardından herkese gözdağı verir. Yaşananların ardından bazı ortaklıklar ortaya çıkacaktır. Ilgaz, daha önce yaşadığı gibi adalet ve duyguları arasında kalır. Bir yol ayrımına gelirken Ceylin'i kurtarabilmek adına elinden geln her şeyi yapacaktır. Bu da onu daha önce olmadığı bir konuma sokar. Yargı dizisinin bu akşam ekrana gelecek olan yeni bölümünü tek parça ve full HD olarak izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

09-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar