Yargı dizisinin afişi yayınlandı

Yargı dizisinin afişi yayınlandı
Sürükleyici hikayesiyle iddialı dizileri arasında yer alan Yargı dizisi bir savcı ve avukatın dönüşü olmayan kırılma noktasını ekrana getirecek.

Geçtiğimiz sezon birbirinden ilginç yapımları ekrana getiren Kanal D’nin merakla beklenen yeni dizisi “Yargı”nın afişi yayınlandı. “Aileden birine ait utanç, ömür boyu gölgen olur!” sloganı ne anlama geliyor? Dizi severler Yargı'nın oyuncu kadrosunu ve konusunu merak ediyor. Şimdi detaylar

Yargı dizisinin afişi yayınlandı

Arka Sokaklar, camdaki Kız gibi birçok diziye ev sahipliği yapan Kanal D’nin bu sezon yayınlanacak olan yeni dizisi “Yargı”nın afişi ekranlarda dönme başladı. “Aileden birine ait utanç, ömür boyu gölgen olur!” mittosuyla ekrana gelecek olan Yargı; Savcı Ilgaz ile Avukat Ceylin’in bir davayla kesişen acıtıcı yolculuğunu anlatıyor. Ay Yapım imzalı Yargı, ilk tanıtımıyla büyük beğeni kazanırken senaryosu Sema Ergenekon'un yazdığı dizinin yönetmen koltuğunda Ali Bilgin oturuyor. 

Oyuncu kadrosu  tamamlandı

Sürükleyici hikayesiyle ve farklı formatıyla sezonun en iddialı dizileri arasında yer alan dizide başrolleri Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu paylaşıyor. Bir savcı ve avukatın dönüşü olmayan kırılma noktasını anlatan dizide ayrıca Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Mehmet Yılmaz Ak, Zeyno Eracar, Ali Seçkiner Alıcı, Başak Gümülcinelioğlu, Uğur Aslan, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Ece Yüksel, Özlem Çakar, Arda Anarat, Onur Durmaz, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş gibi usta ve genç isimler bir araya geldi. 

Yargı'nın konusu nedir?

Ay Yapım imzalı ‘Yargı’, bir avukatla savcının bir cinayet vakasıyla yollarının kesişmesini ve bunun onların hayatında dönüşü olmayan bir kırılma noktası oluşturmasını konu alıyor. Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı ‘Savcı Ilgaz’ ile Pınar Deniz’in hayat verdiği ‘Avukat Ceylin’in bir davayla yolları kesişir ve tam anlamıyla büyük bir mücadele başlar. Çekimleri tüm hızıyla süren ve insanın en yakınındakilere bile ne kadar güvenebileceğini sorgulatacak olan ‘Yargı’ çok yakında Kanal D’de. Keyifli seyirler.

08-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar