Aşı olduğu iddia edilen Yıldız Tilbe'den jet yalanlama!

Aşı olduğu iddia edilen Yıldız Tilbe'den jet yalanlama!
6 Eylül itibarıyla konsere gitmek için aşı kartı ya da PCR testi isteniyor. Bu nedenle aşı karşıtı olmasına rağmen konsere çıkabilmek için Yıldız Tilbe'nin aşı olduğu iddia edildi

Yaptığı kült şarkılarla adı dilden dile dolaşan usta sanatçı Yıldız Tilbe bir kez daha gündem olmaya başladı. Son günlerin polemiği aşı konusuna farklı yaklaşımıyla dikkat çeken ve aşı olduğu iddia edilen Yıldız Tilbe'den jet yalanlama geldi. Aşı olmadığını ve olmayacağını sürekli tekrar eden Tilbe hayranalrı, şarkıcının konsere nasıl çıktığını merak ediyor. Şİmdi detaylar

Aşı olduğu iddia edilen Yıldız Tilbe'den jet yalanlama!

Pandemi sürecince verdiği röportajlarda sürekli olarak koronaya inanmadığını belirten Yıldız Tilbe salgını küresel güçlerin bir oyunu olarak görüyor. Aşının icat edilmesiyle birlikte aşı karşıtı açıklamalarla gündemi sarsan usta sanatçı ısrarla aşı olmayacağını vurguluyor.   Eylül itibariyle adeta aşısızlara hayatı dar eden yeni tedbirlere rağmen aşı olmayacağını deklare eden Tilbe, gerekirse konser vermeyeceğini söyleyerek sosyal medyayı sarsmıştı.

Allah'ın dediği olur

Bilindiği gibi  6 Eylül itibarıyla seyahate çıkmak, sinema, tiyatro ve konserlere gitmek için aşı kartı ya da PCR testi istenmeye başlandı. Tv100'ün verdiği habere göre konsere çıkabilmek için Yıldız Tilbe'nin ilk doz koronavirüs aşısını olduğu iddia edildi. Ancak ünlü şarkıcı yaptığı paylaşımla Tv100'ü yalanladı. Aşı konusunda görüşleri sorulan Yıldız Tilbe dobra dobra fikrini şöyle dile getirmişti: " Aşıyı da PCR'ı da reddediyorum. Allah'ın dediği olur. İsteyen aşı olur istemeyen olmaz bu insanın tercih hakkıdır” 
Sözleri sosyal medyaya bomba gibi düşen şarkıcı Yıldız Tilbe’nin açıklamalarından sonra 18 Eylül'de vereceği Kuzey Kıbrıs konseri iptal edildi. Ancak usta şarkıcı 7 Eylül akşamı Kuruçeşme Açıkhava'da sahneye çıktı ve hayranlarını coşturdu. 6 Eylül'de yürürlüğe giren aşı yönetmeliğini nasıl aştığı merak edilen Yıldız Tilbe'nin mecburen aşı olduğu iddia edildi. Boğaz kıyısında açık havada sahneye çıkan Yıldız Tilbe, 7'den 77'ye herkesin söylediği Delikanlım şarkısıyla açılış yaptı ve dinleyicileriyle beraber halay çekerek en sevilen şarkılarını söyledi. 


Koşa koşa konsere gitti

Pandemi sürecinde yasaklanan konser yasakaları aşı olmak şartıyla kaldırılmıştı. Ancak şarkıcı Yıldız Tilbe herkesin gözü önünde konsere çıktı. Bunun üzerine sosyal medyada başlayan yoğun eleştiriler üzerine aşı karşıtlığıyla fenomen hale gelen Yıldız Tilbe’nin ilk doz koronavirüs aşısı olduğu iddia edildi. Haberin sosyal medyayı sarsması üzerine gözlerin çevrildiği Yıldız Tilbe sosyal medya hesabından iddiayı yalanladı.

Aşı olmadım, asla olmayacağım

6 Eylül’den itibaren konserlerde, uçaklarda, okullarda çift doz aşı ya da haftada iki PCR testi zorunlu kılındı ancak aşı olmayan Yıldız Tilbe'nin gizlice aşı olduğu iddia edildi. Şarkıcı bu yalan haber üzerine jet hızıyla yalanladı. İşte o paylaşım: " “Aşınızın da sizin de Allah layığınızı versin. Aşı da olmam, PCR testi de... Aşı olmayanların çalışma hakkını elinden almak yaşam hakkını elinden almaktır” 
Bilindiği üzere 6 Eylül'den itibaren çift doz aşısı ya da PCR testi olmayan konser veremiyor, sahneye çıkamıyor, okullarda görev yapamıyor. Hatta şehirler arası yolculuk bile yapamıyor. Ancak buna rağmen ısrarla aşı olmayan  Yıldız Tilbe'nin 7 Eylül gecesi Kuruçeşme’de sahneye nasıl çıktığı ise netlik kazanmadı. canlitv olarak gelişmeleri takipçilerimize duyurmaya devam edeceğiz.
 

09-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar