Özge Özpirinçci'den Hayranlarını Üzecek Karar

Özge Özpirinçci'den Hayranlarını Üzecek Karar
Genç ve güzel oyuncu Özge Özpirinçci'den hayranlarını üzen karar geldi. Bebeğini kucağına almayı bekleyen oyuncu sakin bir hayata geçiş yapacak.

Burak Yamantürk ile aşk yaşayan Özge Özpirinçci hamilelik haberini yakın zamanda duyurmuştu.. Eylül ayında Burak Yamantürk ile nikâh masasına oturacak olan güzel oyuncu hamileliğin 5. Ayına girmesi ile birlikte yeni kararlar aldı. Kadın dizisi ile başrolde Bahar çeşmeli olarak rol alan ünlü oyuncu daha sonrasında mucize doktorda konuk oyuncu olarak televizyon dizilerinde rol aldı. Dijital platformlar için çekimlerini tamamlayan  anne adayı Özge Özpirinçci Aralık ayında bebeklerini kucaklarına almayı bekliyor. İlk ve son isimli Blu Tv'de yayınlanan dizide Başrolü Salih bademci paylaşan oyuncu Özge Özpirinççi sakin bir hayata geçiş yapmak istiyor.

Özge Özpirinççi doğa ile iç içe bir yaşama geçmek isteyen ünlü oyuncu Netflix de yayınlanacak olan Bir Deniz altı hikayesi dizisi için çekimleri tamamlandı. Asu Mora ile Eylül 2021 sayısı ile bir araya gelen Özge Özpirinççi Hayranlarını üzecek kararı duyurdu. Oyuncu birkaç ay sonra kucağına alacağı bebeği için, hamilelik sürecini daha sakin geçirmek istediğini dile getirdi. Bebeğin cinsiyetini öğrenen Özge Özpirinçci ve Burak Yamantürk kızları için doğa ile baş başa daha sakin bir yaşamı tercih edecekler. Bu süre içinde hayatlarında proje dizi sinema gibi iş konularını hayatlarından uzak tutma kararı aldılar. Hayranları ise ekranlardan uzaklaşmasına çok üzülecek.  

Özge Özpirinçci’nin duygularını şu şekilde dile getirdi. “Durmak benim işim değil, Bu sefer durma sebebim o kadar heyecanlandıran bir sebep ki bana duruyormuşum gibi gelmeyecek” dedi. BluTv’de yayınlanan İlk ve son projesinde başrolleri ünlü oyuncu Salih Bademci’yle paylaştığı ve yapımcısı olduğu  dizisini ve karakterini Asu Maro’ya anlattı. Özge Özprinçci “Oynadığım dizilerde de hayatta da hep erkek çocuklarıyla daha iletişime açık bir insanım ama şu anda kızım oluyor olması beni ekstra heyecanlandırıyor.” dedi.

Ünlü Oyuncu Özge Özprinçci hamileliğin 5. ayından sonra kalan 4 aylık süreyi sevgilisi Burak Yamantürk ile doğanın içinde düzenli yürüyüş yapabildiği ve yüzebildiği bir yerde geçirmek istiyor. Çift birlikte yaşadıkları evlerinin düzenlerini kızları ile huzurla geçirebilecekleri şekilde düzenlemeye başladı. Ünlü çift bebeklerini kucaklarına alacakları günü sabırsızlık ile bekliyor.

08-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar