Yargı Dizisinin Ceylin'ine Hayatının Teklifi Geldi

Yargı Dizisinin Ceylin'ine Hayatının Teklifi Geldi
Kaan Urgancıoğlu ile başrolleri paylaşan Pınar Deniz'in oyunculuk yeteneği dikkatleri üzerine çekti. Hayatının teklifini aldı.

Kanal D ekranlarına bomba gibi giriş yaparak seyircisini ekrana kilitlemeyi başaran Yargı dizisi Kanalın bu sezon en iyi yeni dizisi olduğunu artık herkese kanıtladı. Sema Ergenekon’un kaleme aldığı ve ortaya çıkardığı müthiş senaryo izleyenlerin nefesini kesmeye devam ediyor.

Başrollerinde Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in rol aldığı Yargı dizisi her hafta yeni bölümleri ile senaryosuna bir kez daha hayran bırakırken oyuncuların yeteneklerini de sergileyebildiği başaralı bir yapım olarak ekranlarda yerini alıyor. Dizide Ceylin karakteri ile ön plana çıkan Pınar Deniz’in oyunculuğu diziyi zirveye taşıdı. Sevilen dizi Yargı, yetenekli ve genç oyuncu Pınar Deniz için de kariyerinin dönüm noktası oldu.

Ay Yapım imzası ile Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda oturduğu ve senaryoyu Sema Ergenekon’un kaleme aldığı Yargı, senaryosu ile yurt dışında çekilmiş birçok yapıma taş çıkartacak ve yüzde yüz yerli olması da dikkat çeken ve takdiri hak eden yapımlar arasında yerini alıyor. Sema Ergenekon’un adliye koridorlarında uzun süren emekler sonrasında ortaya çıkarmış olduğu senaryoya bir de müthiş oyunculuk performansları eklendi. Yargı bu sezonun en başarılı yapımlarından olarak başarısını sürdürmeye devam ediyor.

Bir cinayet vakası ile yolları birleşen Savcı Ilgaz ve Avukat Ceylin, katilin kim olduğunu bulmak için birlikte hareket etmek zorunda kalmalarıyla hayatlarındaki her şey artık değişir.

Kanal D ekranlarında izleyicisi ile buluşan Yargı dizisinde rol alan her oyuncunun performansı muhteşem. Dizide en çok dikkati çekmeyi başaran oyunculardan biri ise Ceylin karakterini canlandıran başrol oyuncusu Pınar Deniz oldu. Genç oyuncu daha kariyerinin başında olmasına rağmen her yapımında başarıdan başarıya koşmayı başarıyor.

Ünlü oyuncu Pınar Deniz için ortaya atılan bir iddia ise kariyerinde çok önemli bir noktaya ulaştığını işaret ediyor. Ortaya atılan bu iddiaya göre Pınar Deniz, Yargı dizisindeki performansından sonra uluslararası dijital bir platformdan teklif aldı. İddialara göre Pınar Deniz bu teklifi kabul ederse Yargı sezon sonunda sona erecek. Ortaya atılan iddia doğruysa Yargı dizisinin hayranları çok üzülecek. Fakat aynı zamanda bu teklif Pınar Deniz için de kariyerinin dönüm noktası olmuş olacak.

2014 yılında Sil Baştan dizisiyle ile oyunculuğa adım atan Deniz, Vatanım Sensin dizisindeki Yıldız karakteriyle oyunculuktaki ününü perçinlemişti. Aşk 101 dizisi ile başarısını ileriye götüren Pınar Deniz, Yargı dizisindeki Ceylin karakteriyle oyunculuğunun zirvesine ulaşmayı başardı.

23-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar