Masumlar Apartmanı Dizisine Yeni Transfer! Diziye Katılan Ünlü İsim Kim?

Masumlar Apartmanı Dizisine Yeni Transfer! Diziye Katılan Ünlü İsim Kim?
TRT1’in Salı akşamları yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisine yeni transfer Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden geldi. İşte o isim…

Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali’nin yönetmenliğini yaptığı sevilerek izlenen Masumlar Apartmanı dizisinde, ilk sezonun sonunda Han’ın eşi İncinin bir kaza sonucu ölmesi ile inciyi canlandıran sevilen oyuncu ‘Farah Abdullah’ diziye veda etti. Yeni sezonda İnci’nin arkadaşı Esra’nın yeğeni rolünde oynayan ‘Rüya’ karakteri ‘Melisa Şenolsun’ dizinin kadrosuna dâhil edildi. Daha sonra dizinin başından beri adı geçen fakat kendisi gözükmeyen Han’ın eski ve unutamadığı aşkı ‘Ceylan’ yani ‘Aslıhan Gürbüz’ diziye katıldı. Diziye bir taze kan da yolda… TRT 1 ‘in bir başka severek izlenen yapımı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinden transfer edilen ‘Armağan Oğuz’, Masumlar Apartmanında ‘Mazo’ karakterini canlandıracak.

Armağan Oğuz kimdir? Armağan Oğuz Nereli? Daha Önce Hangi Filmlerde Rol Aldı?

11 Şubat 1984 İstanbul doğumlu olan Armağan Oğuz'un, Boyu 1.91 cm Burcu- Kova dır. 2004 yılında İstanbul Erkek Lisesi’nden mezun oldu. 2008 Yılında da Mimar Sinan Üniversitesi İstatistik Bölümü’nü bitirdi. Kariyerine modellik yarışmasına katılarak başlayan Oğuz, Mezun olduğu yıl hem Best Model Of Türkiye yarışmasına katılarak 1. Oldu. Hem de Best Model Of The Word’e katılarak 2. Oldu. Daha sonra oyunculuk eğitimi almak için ABD ye gitti. Orada New York Film Akademisi’ne girdi (kurucu ortaklarından biri Robert De Niro’dur) ve eğitimini Hollywood Film Akademisi’nde tamamladı.

Eğitimleri sürerken birçok kısa filmde oynadı. New York Fashion Week’te defilelere çıktı. 2011 yılında ilk Sinema Film seçmelerini geçerek ‘MEN İN BLACK 3 (siyah Giyen Adamlar) te Tommy Lee Jones ve Will Smith’in başrollerinde oynadığı filmde rol aldı. Bir yıl sonra ise Türkiye’ye döndü. Ümit Çırak’tan oyunculuk dersleri aldı. Daha sonra sırasıyla; - İnadına Yaşamak (2013/Dizi) - Ah Neriman (2014/Dizi) - Dağ 2 (2016/Film) - Fi (2017/Dizi) - Börü (2017/Dizi) - Diriliş Ertuğrul (2019/Dizi) - Kuzey Yıldızı (2020/Dizi) - Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı (2021/Dizi) Masumlar Apartmanı’nın ileriki bölümlerinde Armağan Oğuz’un oynayacağı ‘Mazo’ karakteri dizide yer almaya başlayacak. Karakterin detayları ise merak konusu.

24-12-2021
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar