Yargı Dizisinin Eren Komiseri Uğur Aslan'ın İmdat Çığlığı

Yargı Dizisinin Eren Komiseri Uğur Aslan'ın İmdat Çığlığı
Kahraman Maraş’ta meydana gelen depremden etkilenen Hatay’da ünlü oyuncu Uğur Aslan’ın abisi ve yeğenleri enkaz altında kaldı.

6 Şubat 2023 Pazartesi gecesi Kahraman Maraş’ın Pazar ilçesinde meydana gelen 7.7’lik deprem ve arkasında gündüz vakti gelen 7,6’lık deprem başta çevre iller olmak üzere Türkiye’nin doğu bloğunun tamamında hissedildi. Özellikle Gaziantep, Diyarbakır, Kahraman Maraş, Şanlı Urfa, Adana, Adıyaman, Hayat, Malatya, Osmaniye başta olmak üzere hissedilen depremde binlerce insan enkaz altında kaldı ve halen kurtarma çalışmaları zor şartlara rağmen devam ediyor. Yüzlerce insanın hayatını kaybettiği depremde binlerce insan yaralanırken binlerce ev de yıkıldı. Birçok ünlü insanın gün boyu yakınlarıyla ilgili yardım çığlıklarına ünlü oyuncu Uğur Aslan da katıldı. Hatay doğumlu olan ve ailesinin pek çok bireyi halen Hatay ve çevresinde yaşayan Uğur Aslan sosyal medya hesabından paylaşımda bulunarak ailesinin pek çok ferdinin halen enkaz altında bulunduğunu belirtti.

Abisi, Yengesi ve Yeğenleri Enkaz Altında

Şu sıralar Kanal D ekranlarında yayınlanan Yargı dizisinde rol alan ve bu dizide canlandırdığı Eren Komiser karakteriyle seyircinin çok sevdiği oyunculardan biri olan Uğur Aslan da Maraş’ta meydana gelen depremle sarsıldı. Depremin etkilediği yerlerden biri olan Hatay doğumlu olan ünlü oyuncu sosyal medya hesabından ailesinin yarısının enkaz altında kaldığını bildirdi. Uğur Aslan paylaşımında “ailemin yarıya yakını Hatay’da göçük altında. Diğer kalanların söylediği tek şey, bize kimse yardım etmiyor neden” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin paylaşımı kısa sürede binlerce kez beğenildi ve paylaşıma yorum yapıldı. Daha sonra bir video paylaşımı da yapan ünlü oyuncu, enkaz altında abisi, yengesi ve yeğenlerinin bulunduğunu artık onlardan umudu kestiklerini belirtti. Oyuncu ayrıca herkesten yardım istedi ve özellikle bir an önce Hatay’a yardım ulaştırılmasını istedi. Ünlü ismin video sırasında oldukça üzgün olduğu ve duygusal anlar yaşadığı görüldü.

Uğur Aslan

9 Şubat 1972 yılında Hatay’ın Reyhanlı ilçesi Melekli köyünde dokuz çocuklu bir ailenin en küçük çocuğu olarak dünyaya gelen ünlü oyuncu bugüne kadar pek çok dizi ve sinema filminde rol almıştır. Uğur Aslan’ın rol aldığı yapımlar arasında

-          Yargı

-          Çukur

-          Kuruluş Osman

-          Siyah Beyaz Aşk

-          Kara sevda

-          Karadayı

-          Yer Gök Aşk

-          Gümüş ve

-          Ofis İşi yer almaktadır.

07-02-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar