Ünlü Oyuncu Reha Özcan Köpeklerin Saldırısına Uğradı

Ünlü Oyuncu Reha Özcan Köpeklerin Saldırısına Uğradı
Üç kız kardeş dizisinde rol alan başarılı ve ünlü oyuncu Reha Özcan Burdur’da tiyatro oyunu için bulunduğu sırada köpeklerin saldırısına uğradı.

Son zamanlarda hemen her yerde, her mecrada sık sık gündeme gelen sokak hayvanlarıyla ilgili haberler artık herkesin malumu olmuş durumda. Kimi zaman ünlü isimlerin bu konu sebebiyle birbiriyle dahi karşı karşıya geldiği, insanların sokakta yürümeye çekindiği ve hatta bu sokak köpeklerinin saldırıları sebebiyle yaralandığı ve hatta ne yazık ki ölümlerin dahi olduğu sokak hayvanlarının saldırıları durmak bilmiyor. Son olarak ünlü oyuncu Reha Özcan sokak köpeklerinin saldırısına uğradı ve ne yazık ki ayağından yaralandı. Şu sıralar Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan ve seyirci tarafından da çok sevilen ünlü isim Burdur’da Bir Garip Orhan Veli tiyatro oyununun turnesinde bulunduğu sırada sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Ünlü isim saldırıda yaralanırken yaptığı açıklamada köpeklerin bir suçu olmadığını belirtti.

Köpeklerin Suçu Yok

Üç Kız Kardeş dizisinde rol alan ünlü oyuncu Reha Özcan Burdur’da sokak köpeklerinin saldırısına uğradı. Bir Garip Orhan Veli Tiyatro oyunu turnesi için Burdur’a giden ünlü isim burada köpeklerin saldırısı sonrası ayağından yaralandı. Ünlü isim yaptığı açıklamada “Oyun için Burdur turnesine çıktık. Burdur’da köpeklerden kaçarken saldırıya uğradım. Bizim hatamız, köpeklerin hiçbir suçu yok. Koyun sürüsünün önünden geçmeye çalıştık. Oradaki çoban köpekleri de sürüyü korumak maksadıyla bize saldırdı. Biz de kaçtık, kaçarken de sol ayağımdaki alt baldır yaralandı. Orada travmatik bir şey oluştuğu için yürüyemiyorum. Yürüyemediğim için de oyunu sahnede oturarak oynamak zorunda kaldım. Canım hala çok yanıyor” ifadelerini kullandı.

Hayvanların Alanına Girdik

Ünlü isim ayrıca 20 mayıstaki oyunu iptal etmek zorunda kaldıklarını belirtti. Reha Özcan oyunun 17 Haziran’da oynanacağını belirtti. Ünlü isim “köpeklerin hiçbir suçu yok. Hayvanların alanına biz girdik. Onlarda saldırdılar. Dursaydık belki bir şey yapmazlardı ama aramızda köpek fobisi olan arkadaşlar vardı. Yarma gibiler ama yine de korkuyorlar. Ben de korktum tabi ki… Kaçtık ve bu bizim hatamızdı. Hayvan sevmeyenlerin hemen bu fırsatlardan yararlanmalarını engellemek için yapıyorum bu açıklamayı. Suçlu bizdik” ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu ayrıca diziyle ilgili bir açıklamada yaparak bu durumun diziyi etkilemeyeceğini ve çekimlerin devam ettiğini belirtti.

22-05-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar