Mehmet Yılmaz Ak Setlere Geri Dönüyor

Mehmet Yılmaz Ak Setlere Geri Dönüyor
Kanal D ekranlarının sen sevilen dizisi Yargı’nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak yeniden setlere dönüyor. Ünlü Oyuncu hangi projede yer alacak?

Kanal D ekranlarının sen sevilen dizisi Yargı’nın Pars savcısı Mehmet Yılmaz Ak yeniden setlere dönüyor. Ünlü Oyuncu hangi projede yer alacak?

Pars Savcı karakteri ile diller destan olan Mehmet Yılmaz Ak’ın Yargı dizisinden ayrılmasına üzülen hayran kitlesi, oyuncuyu yeni projesinde karşılayacaklar. Yargı dizisinde başrolde hayat verdiği karakterde muhteşem performans sergileyen oyuncu, sağlık sebebi ile diziden ayrılmıştı. Bir süredir setlerden uzak kalan Mehmet Yılmaz Ak son projesinde yapım şirketiyle problem yaşamıştı.

Sağlığımla Alakalı Uzun Vadede Endişe Edecek Bir Durum Yoktur.

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisinden ayrılırken yaptığı açıklama da "Ülke olarak hepimizi derinden etkileyen deprem ve sonrası süreçte, zor günler geçiren ailem ve sevdiklerimin her anlamda yanında olabilmek adına aldığım bu kararı, anlayışla karşılayan Ay Yapım ile ekibe teşekkür ederim. Sağlığımla alakalı uzun vadede endişe edilecek bir durum yoktur" ifadelerini kullanmıştı.

Ölüm Sahnesi için Dahi Sete Gelmeyi Reddetmiştir

Ay Yapım ise yaptığı açıklamada "Oyuncumuz Mehmet Yılmaz Ak, 55'inci bölüm çekimleri esnasında önce üç günlük, ardından da 10 günlük rapor alıp bölümde kalan sahneleri çekmeyi reddederek diziden ayrılmıştır. Kendisiyle yapılan görüşmelerde sosyal hayatına zaman bulamadığını, dolayısıyla projeye devam etmenin kendisine değersiz hissettirdiğini belirtmiştir. En azından iki bölüm daha devam etmesi rica edilmiştir. Bu teklifimiz reddedilmiştir. Yarım kalan bölüme sonradan ek sahneler çekilip, bölüm son anda yetiştirildi. Yeniden yazılan senaryolar sebebiyle de tüm ekip zamanlama açısından sıkıntıya girmiştir. Oyuncumuz ölüm sahnesi için dahi sete gelmeyi reddedince, karakterin öldüğüne inandırma yolu olarak bulunmuş final sahnesi ise, sözü edildiği gibi intikam güdüsüyle yazılmamıştır" ifadelerine yer vermişti.

Hangi Projede Yer Alacak?

Ünlü oyuncu Yargı dizisinden sonra bir süre setlerden uzak kalmasının ardından yeni bir proje ile yeniden ekranlarda yerini almaya hazırlanıyor. Mehmet Yılmaz Ak MF Yapım'ın yeni dizisi ve Ayça Üzüm’ün kaleme aldığı Bahardan Önce ile anlaştı. Bahardan Önce dizisinin kadın başrol oyunculuğunu ise Demet Evgar üstlenecek.

Başrolü Kimle Paylaşacak?

Kore dizisi Doctor Cha’dan uyarlanarak Show Tv ekranlarında yerini alacak dizi de Mehmet Yılmaz Ak ve Demet Evgar Karı koca rolü ile ekranlarda olacak. Mehmet Yılmaz Ak yeni projesi ile yeniden dizi severler ile buluşacak.

15-11-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar