Yargı Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı

Yargı Dizisinin Yeni Bölüm Fragmanı Yayınlandı
Kanal D ekranlarında seyircisiyle buluşan Yargı 16. bölüm fragmanı yayınlandı. Yargı yeni bölüm ne zaman, neler olacak?

Kanal D ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen dizisi Yargı yeni bölüm fragmanını yayınladı. Yayınlanan iki fragman da dikkatleri yine üzerine çekti. Nefes kesen fragmanı ile Yargı 16. bölüm ile ekranlara gelecek. Yargı yeni bölüm ne zaman? Yeni bölümde  neler olacak? İşte Yargı 16. bölüm fragmanı..

Ekranların sevilen dizisi Yargı'nın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Sema Ergenekon kaleminden çıkan iddialı yapım her bölüm izleyenleri ekranlara kilitlemeyi başarıyor. Ay Yapım imzası ile yayın hayatına devam eden Yargı’nın yayınlanan fragmanın da Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı  Ilgaz Savcı, istifasının ardından Pınar Deniz'in hayat verdiği  Ceylin’i savunmak adına avukatlık ruhsatı almaya karar veriyor. Ceylin, Ilgaz’ın kendisi için yaptığı fedakârlığı engel olmaya çalışsa da Ilgaz’ın “Sen bana zarar değil, güç veriyorsun!” sözleri izleyenleri derinden etkiledi. Ceylin'in kendi evine sığamayıp soluğu Ilgaz da alması ve kendini sadece oraya ait hissedip onunla uyuması damga vurdu. Peki, Yargı yeni bölüm ne zaman ekranlara gelecek?

Fragmanı Yayınlandı

Ay yapım imzası ile ekranlarda yerini alan büyük başarılara imza atan Yargı dizisinin iki fragmanı da yayınlandı. Fragmanda Ceylin ve Ilgaz çiftinin aşkı damga vurdu. Kâğıt üzerinde yapılan evlilik gerçek olmaya başladı. Ilgaz'in, Ceylin’i savunmak için savcılık görevinden istifa edip avukatlık ruhsatını almaya karar veriyor. Hocası Şahver ise Ilgaz’ı savcılık ve avukatlığın birbirinden çok farklı olduğu hakkında uyarı yapsa da görünen o ki Ilgaz savcı kararının arkasında kalıyor. Engin'in annesi Lâçin’in İnci'nin annesi Gül’ün karşısına çıkması büyük merak uyandırdı. Evladını kaybeden iki acılı annenin yüzleşmesinde neler olacağı yeni bolum ile ekranlara gelecek. Sahte belge ile avukatlık yapan  Yekta ve Seda’nın birbirlerine söyledikleri imalı laflar fragman da dikkat çeken diğer detaylar arasında. Metin komiser ise Ilgaz’ın değiştiğini düşündüğü için Ceylin’e karşı öfkesini göstermekte çekinmiyor. Davadan sorumlu olan hâkime ise Ilgaz’ın eski sevgilisi Neva ile karşı karşıya geliyor. Ceylin’in tutuksuz yargılanmasını talep eden Ilgaz, fragmanda heyecanı yükseltirken Neva hâkime’nin adaletli bir karar verip vermeyeceği büyük merak uyandırdı.

Yeni Bölüm Ne Zaman

Ay yapım imzası ile ekranlara gelen Sema Ergenekon’un kaleminden çıkan muhteşem yapım Yargı yeni bölümüyle 16 Ocak Pazar akşamı saat 20.00’de Kanal D’de seyircisiyle buluşacak.

13-01-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar